MAMA HOĆETE LI TI I TATA BITI U REDU? SIN EMINE JAHOVIĆ ZABRINUT, EVO ŠTA SE DEŠAVA U DOMU PEVAČICE: Uživo u lajvu!
Foto: printscreen

uključila se iz istanbula

MAMA HOĆETE LI TI I TATA BITI U REDU? SIN EMINE JAHOVIĆ ZABRINUT, EVO ŠTA SE DEŠAVA U DOMU PEVAČICE: Uživo u lajvu!

Poznata pevačica Emina Jahović period izolacije provodi sa sinovima u njihovom domu u Istanbulu

Objavljeno:

Emina se uključila uživo u emisiju ''Premijera - Vikend specijal'' i govorila o tome kako provodi vreme u sa naslednicima Jamanom i Javuzom.

foto: printscreen

- Nije najbolja situacija, ali ja se držim dobro. Sve će ovo proći. Zatvoreni smo u kućama trenutno, ali ja gledam da to iskoristim. Roditelji mogu da budu više sa svojom decom. Možemo da naučimo da bolje kuvamo, možemo da vežbamo, da naučimo neki novi jezik - kaže Emina i otkriva da su njeni sinovi zabrinuti zbog trenutne situacije, ali i šta ju je Javuz pitao nedavno.

- Ovo je istorijski momenat, zaista. Strah će ostati i kasnije, to je sigurno. Deca su zabrinuta, mene je Javuz pitao skoro: ''Mama, hoćete li ti i tata biti u redu?''. Mi moramo da deci pružimo svu podršku. Ja sam se pomirila sa ovom situacijom i da će ovo dugo trajati. Bitno je da se pripremite. Ne padaju mi na pamet ni Ibica, ni Mikonos, samo želim da ljudi budu dobro i da se ovo završi najbolje po nas. Nedostaje mi to da odem da kupim ono što mi je neophodno, ali snalazim se, nešto poručim i tako - otkrila je Emina u emisiji ''Premijera - Vikend specijal''.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.