NAKON ŠTO SE PRIČALO DA SE RAZVODI SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA SVE JEDNOM OBJAVOM? Ovo je istina koju Srbija čeka
Foto: Printscreen

istina

NAKON ŠTO SE PRIČALO DA SE RAZVODI SANJA MARINKOVIĆ OTKRILA SVE JEDNOM OBJAVOM? Ovo je istina koju Srbija čeka

Ona je tom prilikom izgledala veoma dobro

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je objavila da je objavila da se razvodi. Ipak, u emisiji kod Ognjena Amidžića ona je priznala da se još uvek nije zvanično razvela što ne znači da neće.

Ona je tom prilikom izgledala veoma dobro, mnogi su joj rekli da blista, a ona je ostala tajanstvena do kraja i nije želela da otkrije da li u njenom životu postoji novi muškarac.

Sanja se dana osvrnula na situaciju u kojoj se svi nalazimo, izolaciju i samoću koja je mnoge zadesila nespremne, kao i osećaje koji se javljaju u trenutcima najveće usamljenosti.

- Moje misli i emocije u izolaciji okupira verovatno sve ono sto intrigira svakog od vas - neizvesnost, strah, znatizelja, dosada i zelja za tacnim odgovorima na pitanja koliko ce ovo vanredno stanje da traje i šta će biti kada sve bude “redovno”? Koliko će ovo socijalno distanciranje zaista uticati na sve nas kojima u zivotu zagrljaja i poljubaca nikada nije dosta. Ovih dana većina mojih prijateljica koje su same i žive od sećanja noći u izolaciji provode slusajući pesmu “Ljubi me po sećanju... “ i u tajnosti strahuju da zaista najveća istina glasi da strast moze i da nas udalji ukoliko je ne realizujemo na vreme. Najvažnije je ipak ostati dama u vreme izolacije i možda kao ja zasaditi svoje omiljeno cveće, obući omiljeni svileni komplet i napraviti video call party, trenirati kod kuce uz @mera_srece, obavljati radne obaveze i otkriti meru srece koja će nam pomoći da oplemenimo siromasnu sliku koju mozda imamo o sebi u vreme dok traje policijski čas - napisala je Sanja.

Da li je Sanja ovom objavom mislila i na sebe, a ne samo na svoje prijateljice?

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.