SESTRE MIĆALOVIĆ RAZVDOJENE VEĆ 3 NEDELJE, DRAGANA OTKRILA DA JE GLUMICA OTIŠLA: Sloboda sada živi na selu...
Foto: Vladimir Sporčić

ne mrda odande

SESTRE MIĆALOVIĆ RAZVDOJENE VEĆ 3 NEDELJE, DRAGANA OTKRILA DA JE GLUMICA OTIŠLA: Sloboda sada živi na selu...

Dragana Mićalović ozbiljno je shvatila situaciju zbog koronavirusa pa se od prvog dana pridržava svih mera koje je donela Vlada Srbije

Objavljeno: 16:48h

Glumica iz svog stana izlazi samo u nabavku i da mami odnese namirnice. Sa porodicom i prijateljima se ne viđa i to joj najteže pada, a vreme u izolaciji provodi slušajući onlajn predavanja na fakultetu, a i često je, kako kaže, u kuhinji.

- Konačno mogu da uradim stvari za koje dosad nisam imala vremena. Na fakultetu imamo predavanja poput glume, istorije pozorišta, pišemo zadatke, snimamo profesorima radove. Takođe treniram svakog dana, ali i kuvam, sređujem po stanu i meni dan prođe poprilično brzo - rekla je Dragana i dodala:

- I bez toga da li smo javne ličnosti ili ne, naša odgovornost je velika. Moja majka ima više od 65 godina i nikad ne bih dozvolila da je izložim opasnosti, a kamoli nekog drugog čoveka. Od samog početka vanrednog stanja su me prozvali Gaga Panika. Odmah sam stanje ozbiljno shvatila. Teško mi je kao i svima. Mislim da ću ostankom kod kuće ubrzati da se sve ovo završi. Naša omladina prati i poistovećuje se s nama i važno je da im damo dobar primer.

Sloboda je trenutno sa porodicom van Beograda.

- Svakodnevno se čujemo. Nijednog člana porodice nisam videla tri nedelje. Mama ne izlazi iz stana, nego joj mi naizmenično odnosimo potrebne namirnice, a ona je toliko odgovorna da nas ne pušta u unutra nego ulazimo na drugi ulaz, ostavimo kesu i tek kad odemo, ona to uzme. Svi se pridržavamo mera. Boba je s porodicom van Beograda i ne mrdaju. Mi smo navikli da budemo kao creva vezani i jedva čekamo da sve prođe.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.