MILAN STANKOVIĆ ZABRINUT ZA SVOJU SESTRU, ALI IPAK U JEDNO VERUJE! Otkrio dosta detalja o svom životu!
Foto: Printscreen Instagram

tužno

MILAN STANKOVIĆ ZABRINUT ZA SVOJU SESTRU, ALI IPAK U JEDNO VERUJE! Otkrio dosta detalja o svom životu!

Milan je otkrio dosta detalja o sebi

Objavljeno: 19:22h

Pevač Milan Stanković se uključio uživo u jenu popularnu emisiju kako bi podelio vesti o tome kako provodi vreme u izolaciji.

- Kako se osećaš Milane - pitala je voditeljka na početku.

foto: Printscreen Instagram

- Kako mogu da budem kada su me probudili. Zamenio sam dan za noć, zabodem se do kasno u noć. Nervira me što nemamo nikakav plan, ali eto barem malo odmaram, ali mnogo jedem i to me nervira - rekao je Stanković.

- Kuvao sam bolonjeze, neko jelo sa tortiljama, slatko sa jagodama. Očekujte da se pojavi nilski konj. Šalim se, trudim se da se ispravim sa ishranom. Opuštam se ovde u šumici - otkrio je pevač i rekao da jedva čeka da se vanredno stanje završi i da se vratimo redovnim obavezama.

- Svaki dan je dragocen i zato bih voleo da se sve završi. Reč je o vremenu koje gubimo i ovo nam odugovlačenje neće doneti ništa dobro - rekao je.

- Da li se plašiš za svoju sestru, ona je svaki dan u kontaktu sa kovidom - pitala ga je voditeljka.

foto: Espreso.co.rs

- Kada je vidim onako posle smene izgužvanu i umornu žao mi je, jer ja nju doživljavam kao malu sestru i ne želim da se upušta u nešto, ako ja ne mogu da je zaštitim. Ona je veoma epatična, dobra je, a to je velika retkost danas. Verujem da je ona zaštićena - rekao je pevač.

- Objavio si sliku na kojoj nosiš firmiranu masku i izazvao si gomilu komentara. Šta se desilo - pitala je voditeljka.

-Desilo se to da ja ne podnosim ovu globalnu histeriju. Izazvao sam nesvesne. To je bila sitna provokacija, na koju su neki naseli, a ja sam zapravo samo stavio kesu preko lica - rekao je Milan Stanković na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.