GOGA SEKULIĆ ŠOKIRANA OPLELA PO KOLEGAMA NA ESTRADI! A, onda progovorila o novoj trudnoći
Foto: Printscreen

iskrena

GOGA SEKULIĆ ŠOKIRANA OPLELA PO KOLEGAMA NA ESTRADI! A, onda progovorila o novoj trudnoći

U medijima se spekulisalo kako zbog toga postoje "trzavice" u braku

Objavljeno:

Pevačica Goga Sekulić nedavno se ostvarila u ulozi majke, a samim tim joj se i promenio način života. Ipak, kako kaže, trudi se da ne odustane od onoga u čemu je ranije uživala, a to je muzika. Goga je u skladnom braku sa svetskim prvakom u brazilskoj džijudžici Urošem Domanovićem.

Goga je više vremena provodila u Beogradu sa sinom, dok je Uroš bio u Švajcarskoj. U medijima se spekulisalo kako zbog toga postoje "trzavice" u braku, ali pevačica tvrdi kako je među njima sve u najboljem redu.

foto: Printscreen

- U Cirihu sam sa sinom i mužem. Slusamo dečije pesmice, igramo se, a i šta bi drugo mogli da radimo u ovo "ludo" vreme. Sređujem stan kao i uvek, Uroš odlazi u kupovinu po namirnice, i ono što je obavezno jesu treninzi. On trenira dva puta dnevno, a ja kada stignem.

- Što se bebe tiče uhhhh sada ste me uhvatili nespremnu. Iskreno naravno da želim još dece, ali znate kako se to kaže "to se ne planira, to se desi". U doba pandemije o tome ne razmišljam. Volim decu, ali želim da se u potpunosti posvetim Vasilij Andreju - govori pevačica i dodaje:

- Poslednjih 25 godina živim na relaciji Cirih-Beograd, i podrednako oba grada su mi draga. Sigurno da bi mi bilo malo lakše da sam u Srbiji jer je to ipak moja država, ali ni ovde mi nije loše sa porodicom - rekla je pevačica.

foto: Preentscren/RTV Pink

Na pitanje kako je reagovala kada su njene kolege bile pohapšene zbog nepoštovanja policijskog časa, ona odgovara:

- Nema razlike između običnog građana i estrade! To je za mene sve isto, zakon važi za svakoga! Mora da se poštuje, za njihovo dobro, ali i za dobrobit svih nas. Ako mi kao estrada i kao ličnosti čiji se glas daleko čuje ne dajemo dobar primer onima koji nas dugo godina prate, onda nemam šta da kažem na ovu temu osim da sam šokirana - rekla je Goga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.