A šta će sad reći Zoran? Ključna devojka za istragu ubistva Jelene Marjanović ulazi u Parove!
Foto: Damir Dervišagić

sprdate se?!

A šta će sad reći Zoran? Ključna devojka za istragu ubistva Jelene Marjanović ulazi u Parove!

Da je za sticanje slave u Srbiji dovoljno biti sklon skandalima ili policijski doušnik, pokazao je i ovaj slučaj
Objavljeno:

Radmila Matić (35), koja se našla u žiži javnosti zbog prepiske za Zoranom Marjanovićem, mužem ubijene pevačice Jelena Marjanović, pregovara o ulasku u rijaliti "Parovi" Da je za sticanje slave u Srbiji dovoljno biti sklon skandalima ili policijski doušnik, pokazao je i slučaj ove Koceljevke.

foto: Printscreen/ društvene mreže
Nakon što je debitovala na TV "Pink", Radi su počela da se "otvaraju vrata" slave. Ona bi sada mogla da uđe u popularni rijaliti "Parovi". A mi na Adu... Smorićete se ko psi kad vidite gde letuju naše zvezde! (FOTO) - Radin medijski nastup je primećen. Slava joj se osladila - otkriva dobro obavešten izvor, dok produkcija "Happy TV" ne želi ni da demantuje ni da potvrdi ovu informaciju. - Ne otkrivamo planove jer želimo da gledaoce obradujemo novim iznenađenjima - pomalo misteriozan bio je Milomir Marić, glavni urednik "Hepija".
foto: Aleksandar Jovanovic Cile
- Radi se dopalo da bude popularna i prija joj što je konačno postala poznata ličnost. Iako je zahtevala da joj se lice tokom tv gostovanja zamuti, ponosno je pozirala foto - reporterima posle emisije - navela je Radina bliska prijateljica. Možemo da očekujemo da ćemo Radu M. od jeseni da gledamo na novoj "Farmi", s obzirom da je njeno gostovanje na televiziji bilo jedno od najgledanijih tih dana. (Espreso.co.rs/ Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.