VUK JE POBEGAO, A ANA MIHAJLOVSKI JE OSTALA SAMA: Isplivala prava istina o odnosu glumca i naše voditeljke!
Foto: printscreen

ovo je cela priča

VUK JE POBEGAO, A ANA MIHAJLOVSKI JE OSTALA SAMA: Isplivala prava istina o odnosu glumca i naše voditeljke!

Glumac je veoma zabrinut za zdravlje svoje majke i planira da sa njom kraj epidemije sačeka u porodičnoj vikendici

Objavljeno:

Glumac Vuk Kostić i voditeljka Ana Mihajlovski privremeno su se razdvojili, i to zbog epidemijekoronavirusa.

Naime, nakon što je proglašeno vanredno stanje, Kostić se veoma zabrinuo za zdravlje svoje majke Gordane, pa je odlučio da je odvede u vikendicu nedaleko od Beograda, gde planira da ostane sa njom dok ne prođe epidemija.

- Vuk se brine o zdravlju svoje majke Gordane, a kada je shvatio koliko je epidemija koronavirusa ozbiljna, rešio je da preduzme drastične mere. Kostićeva porodica već dugo nedaleko od Beograda ima vikendicu, u koju Vuk često odlazi jer obožava prirodu i lov. Međutim, sada je tamo odveo majku jer je želeo da je skloni iz grada kako bi je zaštitio od svih potencijalnih izvora zaraze - priča izvor i objašnjava da ga je njegova devojka Ana Mihajlovski podržala u odluci.

- Odmah je saopštio Ani da će morati da budu razdvojeni narednih nekoliko meseci jer mu je majčino zdravlje na prvom mestu, što je ona dobro prihvatila. Iako joj veoma nedostaje i volela bi da provodi vreme sa njim, Ana je razumna i shvata da je briga o zdravlju najbitnija. Takođe, voditeljka je sledila primer svog dečka, pa radi očuvanja zdravlja svoje troje dece iz stana izlazi samo kada odlazi u nabavku - priča izvor i dodaje:

- Oni se svakodnevno čuju, a iako im razdvojenost teško pada, trude se da to nadomeste. Stalno razmenjuju fotografije i jedno drugom pričaju kako provode dane u izolaciji, a čak se nijednom nisu posvađali. Slažu se bolje nego ikada jer su svesni da je ovo jedini način da zaštite svoje najmilije i da će biti zajedno čim se epidemija završi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.