ŽENA FUDBALERA JE I PORED NOVCA TEŽAK POSAO, STALNO STE U NEIZVESNOSTI! Mirka o mračnim stranama luksuznog života!
Foto: Printscreen

NIJE LAKO

ŽENA FUDBALERA JE I PORED NOVCA TEŽAK POSAO, STALNO STE U NEIZVESNOSTI! Mirka o mračnim stranama luksuznog života!

Glumica Mirka Vasiljević kaže da sebe ne gleda kao ženu fudbalera, iako je mnogi često tako oslovljavaju.

Objavljeno:

- Ne gledam sebe kao ženu fudbalera, nego kao Vujadinovu ženu. Svačiji muž mora da se bavi nekim poslom. Biti žena fudbalera je ozbiljan posao, nije to mala stvar. Nijednoj ženi fudbalera nije lako. Kolike god da su zarade, gde god da žive, to nije lako. Dosta vremena ste same, stalno neka neizvesnost da li se selite, da li je u timu, da li igra ili ne igra. Živiš od šest meseci do šest meseci - rekla je Mirka za "Kurir".

foto: Dragana Udovičić

Ona i Vujadin sa svoje troje dece trenutno žive na Kipru, gde fudbaler ima profesionalni angažman, a iako sada vreme provode isključivo kod kuće Mirka kaže da se bez obzira na to sređuje i vodi računa o sebi.

- Volim da se doteram, pa sam takva i u inostranstvu, iako sam samo u kući. Često se Balkanci sa kojima Vujadin igra šale na moj račun: „Evo je Mirka, opet se sredila da se prošeta iz dnevne sobe do kuhinje“, ali, evo, sad je došlo stvarno tako vreme. I ovde se sređujem, samo što se ne šminkam, nego odmaram lice i nisam u štiklama. Nisam od onih žena kao ovde me niko ne zna i imaću punđu na vrh glave i biće mi masna kosa. Želim da budem sebi lepa kad se pogledam u ogledalu, a i kad me Vujadin vidi, da kaže: „Aha, ovo je ona žena u koju sam se zaljubio, a ne - vidi na šta liči" - rekla je ona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.