MARTA SAVIĆ NE MOŽE DA SE VRATI U SRBIJI, OSTALA SAMA NA DOMINIKANI: Muž Mile i ćerka Elena sami u Beogradu
Foto: Printscreen Instagram

UŽIVA

MARTA SAVIĆ NE MOŽE DA SE VRATI U SRBIJI, OSTALA SAMA NA DOMINIKANI: Muž Mile i ćerka Elena sami u Beogradu

Vanredno stanje koje je proglašeno u Srbiji usled pandemije korona virusa i zatvaranje granica naše zemlje, Martu Savić je zateklo na Dominikani.

Objavljeno:

Za to vreme njen suprug Mile Kitić i ćerka Elena provode dane u porodičnom domu u Beogradu, ali su, kako folker ističe, redovno na vezi putem društvenih mreža i mobilnih aplikacija.

- Ja sam toliko poželeo svoju ženu da to ne mogu da vam opišem. Otišla je taman pre uvođenja vanrednog stanja. Ostaće tamo dok letovi ne budu počeli da rade - ispričao je Mile za "Kurir".

foto: Damir Dervišagić

- Ona se kupa, svaki dan šalje slike sa bazena. Tamo ima dosta Rusa, koji imaju privatne kuće tamo, pa se sa njima malo druži. Bolje joj je nego meni. Ćerka i ja smo ovde, a čim sve ovo prođe, možda se i ja pridružim Marti - dodao je Kitić.

Osim toga, on je demantovao nagađanja da je prekršio policijski čas, poput nekolicine njegovih kolega, te da od 11. marta nije napustio porodični dom u kom vreme provodi sa ćerkom u igranju društvenih igara, pevanju, vežbanju, opuštanju u sauni i popravljanju stvari po kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.