BOGDANA JE U 7 MESECU TRUDNOĆE, A SADA JE OTKRIVENA NJENA TAJNA: Evo ko je ona zapravo, zašto se ne hvali!
Foto: printscreen

ceca ponosna

BOGDANA JE U 7 MESECU TRUDNOĆE, A SADA JE OTKRIVENA NJENA TAJNA: Evo ko je ona zapravo, zašto se ne hvali!

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana čekaju prvo dete, a Ceca Ražnatović sa nestrpljenjem iščekuje svoje prvo unuče

Objavljeno:

Pevačica je ponosno objavila zajedničku fotografiju mladog para, pa napisala: "Rastemo", posle čega je krenula gomila komentara i lajkova.

Bogdana je sada u sedmom mesecu trudnoće, a Veljko i ona su nakon što je zavladala pandemija virusa korona napustili Beograd.

Kada je Veljko Ražnatović javnosti predstavio svoju novu devojku Bogdanu Rodić, malo ko je znao da je ona bila veoma uspešna košarkašica.

foto: printscreen

Bogdana je 2013. godine bila deo juniorske reprezentacije Srbije koja je u Vukovaru osvojila bronzanu medalju na prvenstvu Evrope.

2015. godine sa ekipom Radivoje Korać osvojila je titulu prvaka Srbije u košarci. Iste godine Bogdana je sa Koraćem bila viceprvak Ženske regionalne lige i finalista Kupa Milan Ciga Vasojević.

Tokom karijere imala je dve teške povrede kolena, ali to je nije sprečilo da se vrati kao pobednik. Ipak, i pored svih osvojenih titula i dobre perspektive u košarci, Bogdana je 2015. godine donela odluku da ne želi više da se bavi sportom.

foto: printscreen

- Prijatno sam se iznenadila kada mi je kćerka rekla da je u vezi sa Cecinim sinom. Njih dvoje su na početku, Veljka još uvek nisam upoznala, ali ima vremena. O njemu mislim sve najljepše. On je mlad, liep, dobar i vaspitan dečko. Drago mi je što su zajedno i imaju našu punu podršku. Volela bih da se lepo slažu i da njihov odnos ide u lepom pravcu - kazala je za "Kurir" Bogdanina majka Danijela Rodić pre nekoliko meseci.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.