ČOVEK KOJI JE PRIMLJEN KAD I ON PREMINUO OD KORONAVIRUSA: Đorđe David o tome kako je gledati smrti u oči!
Foto: Printscreen

treća nedelja borbe

ČOVEK KOJI JE PRIMLJEN KAD I ON PREMINUO OD KORONAVIRUSA: Đorđe David o tome kako je gledati smrti u oči!

Roker Đorđe David Nikolić već treću nedelju bori se protiv virusa koji je zadesio čitav svet uz stalni nadzor lekara na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije

Objavljeno:

Đorđe kaže da njegovo lečenje uspešno teče, ali da ga strah od fatalnog ishoda ne napušta, te da je zato rešio komunikaciju sa medijima da svede na minimum.

foto: Printscreen

- Strašno je biti bolestan od bolesti koja odnosi žrtve. Prošle nedelje je pored mene umro čovek koji je primljen kad i ja. U takvoj situaciji nije umesno da govorim o prognozama bolesti protiv koje se bore svi svetski lekari, a koja odnosi živote. Ostaje mi vera da ću izaći kao pobednik jer mi je već mnogo bolje. Pričaćemo šta sam sve preživeo i kako je izgledalo moje lečenje kada mi kažu da virus više nije prisutan kod mene - rekao je bivši pevač "Generacije 5".

Vidno neraspoložen zbog uznemirujućih naslova u tabloidima vezanih za njegovo zdravstveno stanje, Đorđe David negira da se ponaša neprimereno i drsko u bolnici, kao i da nema užasne bolove.

- Kakvi smo to ljudi kad možemo i želimo da već na uznemirujuću činjenicu da sam oboleo potresamo dodatno moju porodicu, prijatelje i javnost neistinama?! Sudiću se sa onima koji to rade i pišu laži vezane za mene, kao što su na primer one da sam vikao po bolnici jer nisam hteo njihovu pidžamu - istakao je pevač.

foto: printscreen

Đorđe David ima podršku brojnih kolega, prvenstveno svih koji sa njim učestvuju u projektu "Zvezde Granda", kao i takmičara u istom šou-programu.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.