ISPLIVALA ĐANIJEVA FOTKA IZ PRITVORA: Pogledajte samo tu unezverenu facu
Podsetimo, osumnjičeni su boravili tokom dana u kafiću elitnog hotela, družili se, ispijali pića, iako je zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru, Foto: Printscreen/Twitter

PRIZNAO KRIVICU

ISPLIVALA ĐANIJEVA FOTKA IZ PRITVORA: Pogledajte samo tu unezverenu facu

Podsetimo, osumnjičeni su boravili tokom dana u kafiću elitnog hotela, družili se, ispijali pića, iako je zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru

Objavljeno:

Pevač Radiša Trajković Đani, njegova žena Slađana, ali i folkerov kolega Mitar Mirić i fudbaler Aleksandar Prijović priznali su juče krivicu na saslušanju u Trećem osnovom tužilaštvu i na osnovu sporazuma saglasili se da budu osuđeni na po tri meseca kućnog zatvora.

Podsetimo, osumnjičeni su boravili tokom dana u kafiću elitnog hotela, družili se, ispijali pića, iako je zabranjeno okupljanje u zatvorenom prostoru.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija popularnog pevača iz pritvora. On nosi masku, a pogledajte samo njegovu facu:

Radiša Trajković Đani, njegova supruga, njihov sin i njegova devojka, uhapšeni su jednom beogradskom hotelu zbog izvršenja krivičnog dela Nepostupanje po zdravstvenim propisima u vreme epidemije iz člana 248 kz.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.