OGLASIO SE DARKO LAZIĆ, U PITANJU JE NJEGOVA OPERISANA KUMA INDI: Sve se zakomplikovao, rekla mi je da ne može...
Foto: printscreen

prošao kroz istu operaciju, ali uspešnije

OGLASIO SE DARKO LAZIĆ, U PITANJU JE NJEGOVA OPERISANA KUMA INDI: Sve se zakomplikovao, rekla mi je da ne može...

Darko Lazić i Indi, osim što su kolege, ona je i njegova kuma pa se podrvgla istoj operaciji nakon njega

Objavljeno:

Pevačica Indira Aradinović Indi prolazi kroz agoniju poslije smanjenja želuca. Ona je morala na još jednuoperaciju, budući da se sve zakomplikovalo, a njen kolega i kum Darko Lazić se oglasio i uputio joj podršku, te istakao da veruje da će se njeno zdravstveno stanje stabilizovati.

- Čuo sam se sa Indi skoro, rekla mi je da ne može da jede, a za dalji oporavak i njeno trenutno stanje ne znam ništa. Uz Indi sam, drzim joj palčeve. Biće to sve u redu, siguran sam u to - rekao je Lazić.

foto: printscreen

Pevač je operaciju imao na jednoj klinici u Beogradu, a opisao je i kakva je procedura pre, tokom i posle operacije. Naime, Laziću su rađene detaljne analize nakon čega je utvrđeno da može na operaciju, a lekari mu nisu pominjali nikakve komplikacije nakon intervencije, prenosi Pink.rs.

- Ja sam radio operaciju u Beogradu. Pre operacije sam uradio detaljne analize i nisu mi rekli ni za kakve komplikacije. Kada su rezultati stigli i kada je potvrđeno da je sve dobro, imao sam intervenciju. U početku nisam smeo ništa da jedem, a oporavak je protekao u najboljem redu. Nakon dva dana sam izašao iz bolnice. Prvo sam jeo kašice, sad već mogu da pojedem 2, 3 zalogaja mesa. Dobro se osećam, sve je u redu, hvala Bogu - rekao je Darko.

foto: Printscreen

Podsetimo, ovaj vid brzog smanjivanja kilograma postao je pravi hit među domaćom estradom, te su se na ovaj korak odlučile mnoge javne ličnosti koje su kuburile sa viškom kilograma, a među njima su: Ana Nikolić, Darko Lazić, Dejan Milićević, Boki 13... Inače, ovakav zahvat nije nimalo jednostavan i lak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.