NE ZNA SE KOJA JE BOGATIJA, PRAVE LEPOTICE: One su najbolje prijateljice Jovane Joksimović, jednu gledamo na tv-u!
Foto: Printscreen

društvo za poželeti

NE ZNA SE KOJA JE BOGATIJA, PRAVE LEPOTICE: One su najbolje prijateljice Jovane Joksimović, jednu gledamo na tv-u!

Prelepa voditeljka i supruga poznatog pevača Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, na svom Instagram nalogu je objavila jednu fotografiju na kojoj se vidi kako provodi vreme sa svojim dragim prijateljicama.

Objavljeno:

Premda vlada pandemija izazvana koronavirusom, voditeljka poštuje pravila kojih se pridržava cela nacija, ali i ona na neki način, što je potpuno normalno, mora da se druži sa svojim prijateljicama.

Naime, poznato je da se Jovana i Željko Joksimović već odavno druže sa bračnim parom Karić, Goranom Karićem i Ivanom Mišković Karić. Prijateljstvo traje već dugo godina, pa su i Ivana i Jovana postale vremenom sve bliže.

?

Објава коју дели Ivana.Miskovic.Karic (@ivanadelta) дана

Druga prijateljica je poznata dizajnerka, Marija Tarlać, čije kreacije nose najbolje obučene žene u našoj zemlji.

Treća, ali ne i manje poznata je voditeljka RTS-a, Sandra Perović, koja nas vodi u svojoj emisiji kroz svet pokretnih slika, od prestižnih internacionalnih festivala, ekskluzivnih intervjua sa svetskim glumačkim zvezdama i eminentnim rediteljima, najznačajnijih filmskih događaja u svetu i kod nas i domaćih filmova koji su najbolji promoteri srpske kinematografije u svetu, do fenomena u oblasti pokretnih slika od njihovog nastanka.

Kako sve četiri na okupu i to bez šminke, pogledajte u fotografiji ispod teksta:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.