JEDAN OD NAŠIH NAJOMILJENIJIH GLUMACA U VEZI! Smuvao koleginicu, a onda razvezao jezik
Foto: Printscreen

slatko

JEDAN OD NAŠIH NAJOMILJENIJIH GLUMACA U VEZI! Smuvao koleginicu, a onda razvezao jezik

Nije se do sada o tome ništa znalo

Objavljeno:

Mladi srpski glumac Vladimir Kovačević ne krije od javnosti da je srećan u ljubavi, te ponosno objavljuje fotografije sa svojom izabranicom Sarom Pejčić.

Vladimir Kovačević se proslavio ulogom Arsenija Filipovića u seriji „Istine i laži”, kao i brojnim imitacijama poznatih ličnosti. Uz popularnost stekao je i brojne obožavateljke, koje su maštale da budu njegove izabranice, a on je svoje srce poklonio devojci koja se bavi istim poslom kao i on.

?

Објава коју дели Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) дана

Reč je o mladoj, široj javnosti nepoznatoj glumici, Sari Pejčić. Sara igra u pojedinim predstavama u prestoničkim pozorištima, a pojavila se i u seriji „Preživeti Beograd”.

Pored toga što je talentovana, ona je i veoma lepa, pa se ne ustručava da na Instgramu objavljuje fotografije na kojima je bez šminke.

Ovim povodom smo pozvali Vladimira, ali on nije želeo da previše priča o vezi.

- Tačno je da imam devojku. To ne krijem i moja veza je trasnparentna kada je reč o društvenim mrežama, ali ne bih da pričam o tome. Ne želim da povod za moje pojavljivanje u medijima bude moj emotivni život, već posao - rekao je Vladimir za „Blic”.

Vladimir odskoro objavljuje fotografije s izabranicom na svom instagram profilu, a u komentarima mu pratioci poručuju da su on i Sara lep par.

?? #klan

Објава коју дели Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) дана

- Volim odmerene, lepe i inteligentne devojke, dok me bahatost momentalno odbija - istakao je Vladimir u intervjuu za magazin „Hello” 2018. godine, te je nesumnjivo takva i Sara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.