OVO JE NOVI DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? SVE JE SNIMLJENO! Zgodan je i mlađi
Foto: Printscreen

opa

OVO JE NOVI DEČKO DUŠICE JAKOVLJEVIĆ? SVE JE SNIMLJENO! Zgodan je i mlađi

Sada je sve jasno

Objavljeno:

Voditeljka Dušica Jakovljević je pre nekoliko meseci izjavila kako svoj privatni život neće davati medijima na tacni. Ipak, Dušica nije mogla da nasluti da će je ekipa "Paparaco lova" pratiti nakon jednog snimanja emisije i "uhvatiti na delu".

Ona je iz studija u Šimanovcima sela u svoj automobil i uputila se ka gradu, a najpre je svratila u prodavnicu po namirnice. Potom se odvezla do jedne zgrade, iz koje je izašao visoki mladić u trenerci boje trule višnje. Njih dvoje su krenuli put Dušičinog naselja, a kada su se parkirali, krenuli su u "akciju".

foto: Printscreen

Voditeljka i njen novi dečko su se strasno ljubili nekoliko minuta, ne mareći na koronavirus. Potom su izašli iz automobila, a snimateljska ekipa je snimila kako njen novi dečko izgleda. U pitanju je javnosti nepoznat mladić, a sudeći po izgledu, deluje mlađe od nje. On je, kao pravi džentlmen, poneo kese iz prodavnice i uneo ih u zgradu, a Dušica se sve vreme smeškala, gledala u njega i pućila mu se.

foto: Printscreen

Inače, Dušica je nedavno objavila fotografiju na Instagramu kojom je pokrenula spekulisanja da ima novog dečka. Ona je ležala nasmejana, a na slici se videla i ruka muškarca sa tetovažama koji je grli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.