TRUDIM SE DA BUDEM AUTORITET, ZNAM JA SA KIM SAM DETE PRAVILA: Ana prvi put o tome kako Rasta preti ćerki!
Foto: Printscreen

roditeljstvo ane i raste

TRUDIM SE DA BUDEM AUTORITET, ZNAM JA SA KIM SAM DETE PRAVILA: Ana prvi put o tome kako Rasta preti ćerki!

Ana Nikolić je u nekoliko navrata isticala da ima ulogu velikog autoriteta kada je kćerka Tara u pitanju, kao i da sa njenim ocem Stefanom Đurićem Rastom ima sasvim korektan odnos.

Objavljeno:

Ana je za emisiju "Ekskluzivno" objasnila kako su njih dvoje podeljeni u vaspitanju, kao i da u prilog tome da je ona autoritet govori činjenica da Rasta često kćerki "zapreti" majkom.

foto: Printscreen / Društvene mreže

"Ne mogu da kažem da sam jedini autoritet, i tata je. Ali da, samo nas dvoje, ostale sve 'vozi'. Prvo je dete u porodici i naravno, onda bake, deke i svi ostali joj sve čine, pa i tata. Kažem, ima i od njega autoritet, ali ja sam najveći i jedina osoba koje se plaši u smislu da sluša šta pričam i jasno se zna šta može, a šta ne. Proba ona da probije granice, ali to kod mene ne prolazi. Zašto? Pa zato što ja znam šta sam rodila i sa kim je pravila. Tako da, jasno je šta mi je činiti kada je vaspitanje u pitanju. Tata joj često kaže: 'Sad ću da te vratim kod majke na fabričko podešavanje' kad krene tako da luduje. Kod njega može da se skače po krevetu u patofnama, da se jede u krevetu, kod njega je 'živela sloboda'. Kod mene to nemože." objasnila je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.