NAŠA VODITELJKA SE 3 PUTA UDALA ZA ISTOG ČOVEKA, MAJČINSTVO JE MNOGO PROMENILO: A sada čekaju još jednu bebu?
Foto: Damir Dervišagić

oduševila

NAŠA VODITELJKA SE 3 PUTA UDALA ZA ISTOG ČOVEKA, MAJČINSTVO JE MNOGO PROMENILO: A sada čekaju još jednu bebu?

Marija Lazić je jedno od omiljenih TV lica i mnogi sa nestrpljenjem očekuju njen povratak

Objavljeno: 18:53h

Popularna voditeljka Marija Lazić pre tri meseca se porodila i na svet donela ćerku Valeriju, koja je upotpunila njen bračni život sa suprugom Vukom Živkovićem za koga se tri puta se udavala: prvi put na intimnoj ceremoniji, kojoj su prisustvovali samo kumovi, drugi put uz širi krug prijatelja, a treći - u crkvi.

- Majčinstvo me je promenilo nabolje, i to hijadu puta. Ćerka je oplemenila naše živote. Ona je ono što nam je falilo da budemo kompletni - kaže Marija i dodaje.

- Prijatelji mi već govore: “Eto, super si se snašla kao majka, nisi se mnogo ugojila, hajde drugo dete”. Sačekajte! Moram malo da se odmorim i da se vratim u formu.

Marija nam je ispričala kakva je Valeria beba i kako su se ona i Vuk snašli kao roditelji.

- Ćerka je već veoma živahna. Ona samo što ne progovori, iako ima samo tri meseca. Rekoh: “Imaš na koga da progovoriš brzo, majka ti je lajava novinarka”. Kakva će deca biti, zavisi od toga kakvi su roditelji. Deca sve upijaju. Vuk i ja smo vrlo staloženi i mirni, dobili smo dete onda kada smo mi to želeli, kada smo bili savršeno spremni za to. Uživam u svakom trenutku sa njom. Nije mi teško ni kada plače, iako to retko čini. Više se folira. Možda će biti glumica pre nego novinarka - kaže Marija i ističe da sa potomstvom život roditelja tek počinje.

- Mnogi su nam pričali: “Život staje kada dođe dete”. Ne, život tek tada počinje. Ako si ti miran i staložen i beba je takva, spava kao top, dobro jede, lepo napreduje - objašnjava Lazićeva, koja je brzo nakon porođaja vratila devojačku figuru jer se u vreme trudnoće ugojila samo osam kilograma.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.