POZNATI SE BLAMIRAJU U IZOLACIJI! ZOVU VANZEMALJCE, UČE PSE DA PEVAJU.... Evo šta o tome kaže psiholog
Foto: Printscreen

šta to rade?

POZNATI SE BLAMIRAJU U IZOLACIJI! ZOVU VANZEMALJCE, UČE PSE DA PEVAJU.... Evo šta o tome kaže psiholog

Svojim nedoličnim ponašanjem tokom boravka u izolaciji poznati nisu šokirali samo javnost nego i fanove

Objavljeno:

U vreme strašne pandemije virusa KOVID-19, kada se od građana očekuje da budu disciplinovani, javnost od poznatih ličnosti najviše očekuje da budu ti koji će ponašanjem dati primer ostalima kako treba postupati. Uprkos tome što su mnogi od njih uspeli u tome da pošalju apel ljudima da ostanu kod kuće i budu im dobar primer, ima i onih koji su upravo ovakvu situaciju iskoristili za ličnu promociju, i to nimalo uzornim ponašanjem.

Tako smo u ovim teškim trenucima videli gotovo sve što do sada nismo, od besmislenih izazova do jahanja plišanih igračaka, nastupa na balkonima u donjem vešu, prizivanje vanzemaljaca, ali i dubljenja na glavi. Poznati nisu prezali ni od čega, pa su tako u nedostatku medijske pažnje na sve načine istu pokušali da izazovu svađama, snimcima na kojima obavljaju kućne poslove, za koje su do juče tvrdili kako nikako ne rade, pa i iznošenjem najintimnijih detalja, piše Srpski Telegraf!

foto: Printscreen

Svojim nedoličnim ponašanjem tokom boravka u izolaciji poznati nisu šokirali samo javnost nego i fanove, koji sve češće, umesto aplauza, dele kritike na račun ponašanja dojučerašnjih idola, a neki čak odlaze toliko daleko da im savetuju da potraže pomoć psihologa.

Upravo iz tog razloga kontaktirali smo sa psihologom Zoranom Milivojevićem kako bismo dobili valjano objašnjenje šta je to što je dovelo do ovakvog neprimerenog ponašanja onih koji upravo treba da budu primer mladima. - Ono što je za pohvalu jeste činjenica da svi daju dobar primer ljudima da treba da ostanu kod kuće. Njihovo ponašanje u izolaciji je svakako proizvod frustracije, nervoze, stresa i straha. Time što oni rade vidi se jasna potreba da oni samo žele da budu u medijima. Na taj način oni privlače pažnju na sebe, a kako je konkurencija velika, imaju veću potrebu da budu drugačiji i da im postupci budu što upadljiviji kako bi izazvali jače reakcije - rekao je Milivojević za Srpski telegraf.

foto: Printscreen Instagram

Karleuša u tangama, Maja u pink gaćama

Jelenu Karleušu smo dosad nebrojano puta videli obnaženu na sceni, ali i van nje. Međutim, u ovim teškim trenucima, kada se sa virusom KOVID-19 bori ceo svet, najmanje što narodu treba jesu njene obline na izvol'te. Kako zbog izolacije nema scene na kojoj može da ispozira, slatka mala se dosetila, pa je počastila komšije seksi plesom u tanga gaćama na balkonu svoje nove kuće. Maja Berović je pratioce počastila slikom u novom donjem vešu iz kolekcije "Versaće". Berovićeva je tako ispozirala u spavaćoj sobi, a fotografija je više priličila nekoj starleti nego pevačici njenog kalibra.

foto: Printscreen

Kija igra na šakama, Teodora s džogerom

Kija Kockar spada u grupu rizičnih, ne zbog koronavirusa, već onih koji su rizični za samopovređivanje. Kockareva je u želji da privuče pažnju na sebe dubila na glavi i pravila stoj na šakama mlateći nogama u vazduhu, uz muzičku numeru, te je to trebalo da predstavlja neku koreografiju. Teodora Džehverović, s druge strane, latila se džogera, ali ne kako bi očistila stan, već joj je poslužio kao rekvizit za plesnu numeru.

foto: youtube.com/printscreen/Stereo Kanal

Severina priziva vanzemaljce

Ekspert za NLO stiže nam iz Hrvatske, a zove se Severina Kojić. U želji da razonodi pratioce, Seve je povezala KOVID-19 sa vanzemaljcima i odvalila do sada neviđenu teoriju zavere vezanu za virus u moru onih koje svakodnevno čitamo na društvenim mrežama. - Ljudi, pre nego što dođe koronavirus, u dvorište vam sleću vanzemaljci - rekla je Seve i tu glupost potkrepila insceniranim videom koji je očito samo njoj smešan.

foto: Printscreen Instagram

Sara Jo uči psa da peva

Kao najbolji dreser pasa pokazala se Sara Jo. Naime, pevačica je na Instagram profil okačila video kako uči psa da peva. Ona je svog kućnog ljubimca izdresirala tako da može slobodno da joj bude prateći vokal na predstojećim nastupima. Pratioci su ovaj podvig nagradili aplauzom.

foto: printscreen

Ana Kokić povećavala glavu u aplikaciji

Pevačica Ana Kokić priredila je pratiocima niz urnebesnih video-klipova u kojima je pokazala sve što do sada nije. Od toga kako bi izgledala sa tri puta većom glavom, do žurke u pidžami u kojoj je skakala po sobi kao da peva na koncertu na Ušću pred 100.000 ljudi.

foto: Espreso

Kaća sljuštila viski, pa pojela palačinke

Katarina Grujić se vodi onom starom "Samo da je ića i pića", pa ko o čemu, lepa Kaća misli o hrani i alkoholu. Pevačica je podelila sa fanovima praznu bocu viskija, a potom i objavu na kojoj se vidi da je ispekla palačinke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.