VLADIMIRA KOVAČEVIĆA VOLE DEVOJKE, ALI NE ZNAJU DA JE U SREĆNOJ VEZI: Ko je izabranica mladog glumca?
Foto: Printscreen/dailymotion.com

i ona je glumica

VLADIMIRA KOVAČEVIĆA VOLE DEVOJKE, ALI NE ZNAJU DA JE U SREĆNOJ VEZI: Ko je izabranica mladog glumca?

Mladi srpski glumac Vladimir Kovačević ne krije od javnosti da je srećan u ljubavi, te ponosno objavljuje fotografije sa svojom izabranicom.

Objavljeno:

Vladimir Kovačević se proslavio ulogom Arsenija Filipovića u seriji "Istine i laži", kao i brojnim imitacijama poznatih ličnosti. Uz popularnost stekao je i brojen obožavateljke, koje su maštale da budu njegove izabranice, a on je svoje srce poklonio devojci koja se bavi istim poslom kao i on.

Reč je o mladoj, široj javnosti nepoznatoj glumici, Sari Pejčić. Sara igra u pojedinim predstavama u prestoničkim pozorištima,a pojavila se i u seriji "Preživeti Beograd".

?

A post shared by Vladimir Kovačević (@vladimirkovacevicc) on

Pored toga što je talentovana, ona je i veoma lepa, pa se ne ustručava da na Instgaramu objavljuje fotografije na kojima je bez šminke.

Vladimir od skoro objaljuje fotografije sa izabranicom na svom Instagram profilu, a u komentarima mu pratioci poručuju da su on i Sara lep par.

- Volim odmerene, lepe i inteligentne devojke, dok me bahatost momentalno odbija - istakao je Vladimir u intervjuu za magazin "Helou" 2018. godine, te je nesumnjivo takva i Sara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.