NE ŽELI BITI ZAMENA KARLEUŠI! VRANJEŠA SROZALA STARLETA KOJOJ ŠALJE PORUKE: Ne zna da li je izbacio Jelenu iz srca?
Foto: printscreen

skandalozno

NE ŽELI BITI ZAMENA KARLEUŠI! VRANJEŠA SROZALA STARLETA KOJOJ ŠALJE PORUKE: Ne zna da li je izbacio Jelenu iz srca?

Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zaglica žensko srce

Objavljeno:

Seks afera u kojoj su glavne uloge igrali srpska pevačica Jelena Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ, svojevremeno je punila stranice tabloida i drugih medija. Redale su se pikanterije vezane za to kako je Jelena Karleuša svog muža Duška Tošića varala čak i u njihovom bračnom krevetu.

Vremenom sva ta priča, istinita ili izmišljenja, počela se stišavat. No, da li je Ognjen Vranješ iz svog srca, uistinu, izbacio Jelenu teško je znati. Sudeći po njegovim SMS porukama koje neke lepotice, atributa sličnih Karleiši, dele potem društvenih mreža, moglo bi se zaključiti da nije.

Jedna od onih koja se našla na njegovom udaru jeste Aneli Ahmić, kontroverzna seks bomba iz Dubrovnika, a koja već neko vreme živi u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. Njena, vrlo bliska, koleginica skrenula nam je pažnju na to kako je Vranješ „pegla", te je otkrila detalje prepiske sa fudbalerom.

- Nisam osoba koja preko bilo čijeg imena želi doći do naslovnih strana. Zasuta sam porukama brojnih „mačo mena“ koji bi se rado uvukli u moj srce. No, ja nisam od onh osoba koja pada na slatkorječive priče o „kulama u oblacima“. Poruke nekh navalentnh osoba objavim na svom instagram profilu da malo zasmijem one koji me prate – kaže kontroverzna Aneli Ahmić.

Na pitanje da li je Vranješ smara ili se on, isto kao i Karleuši, uvukao u njeno srce, zagnetno je prokomnetarisala.

- Mene ne interesuju muškarci poput njega. Više mi se dopadaju oni koji nisu previše eksponirani u javnosti, a u sebi imaju neki seksepil koji, jednostavno, zna da zaglica žensko srce. Ja jesam dragulj koj sija za pravog muškarca, a ne neko ko trči da po svaku cijenu bude dio ogrlice kojom bi se bilo ko kitio bez obzira bio slavan ili ne.

Inače, je li se teško braniti od udvarača?

- Ne. Lako se branim od nasrtljivaca. Ignorišem takve dok ne shvate da uzalud trče stazom kojom nikada ne mogu doći do željenog cilja. Inače, trenutno sam u fazi u kojoj me malo ko interesuje. Jednostavno, žena sa ovakvim načinom života, nije spremna za emotivne veze.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.