Pukla tikva: Ana otkačila Mariju Kilibardu pred svadbu!
Foto: Damir Dervišagić/AP

A bile su neradzdvojne

Pukla tikva: Ana otkačila Mariju Kilibardu pred svadbu!

Ana se mnogo razočarala u Mariju i prekinula je svaki kontakt sa njom. Nije je pozvala ni na svadbu. Razlog zahlađenja odnosa dve drugarice je ponašanje Marije Kilibarde
Objavljeno: 07:31h

Teniserka Ana Ivanović se više ne druži sa voditeljkom Marijom Kilibardom, s kojom je bila nerazdvojna do pre nekoliko meseci, objavio je "Alo". Ana se mnogo razočarala u Mariju i prekinula je svaki kontakt sa njom. Nije je pozvala ni na svadbu. Razlog zahlađenja odnosa dve drugarice je ponašanje Marije Kilibarde. Naime, Ana je shvatila da se Marija s njiom druži iz interesa, pa je zato samo prestala da joj se javlja i odgovara joj na poruke. - Ana i Marija su pre dve godine zajedno letovale u Aninoj vili na Majorci. Društvo su im pravili teniserkin brat i prijatelji. Ivanovićeva je u početku verovala u iskreno prijateljstvo, ali onda je shvatila da Kilibarda informacije o nihovom druženju i kretanjima daje medijima, pa je rešila da prekine kontakt. Ništa nije želela da objašnjava, samo je prestala da joj se javlja - tvrdi izvor blizak porodici Ane Ivanović.

foto: AP
Prema njegovim rečima, Kilibarda je u početku bila zbunjena. - Kilibarda je posle nekoliko nedelja saznala zbog čega joj se Ana ne javlja i odustala je od poziva i poruka. Sad se "živa pojede" što neće biti na svadbi godine, o kojoj će pričati i pisati ceo svet. Očekivala je da joj taj događaj digne cenu - kaže Anin prijatelj. Marija Klibarda nije odgovarala na pozive novinara. (Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.