Da li se folira? Ovo je prva stvar koju je Anastasija rekla posle rođa i već je pola Srbije proziva!
Foto: Filip Plavčić

Ma, daj, bre!

Da li se folira? Ovo je prva stvar koju je Anastasija rekla posle rođa i već je pola Srbije proziva!

Anastasijin 18. rođendan bio je glavna tema u medijima prethodnih dana, a Cecina ćerka se prvi put oglasila posle ovoga!
Objavljeno: 17:11h

Cecina ćerka je postala punoletna, a sada kada se slegla prašina, Anastasija otkriva kakvi su joj dalji planovi. - Ja sam prezadovoljna, najbitnije mi bilo da se moja porodica i društvo provedu, to se i desilo - rekla je Anastasija i dodala da nije bilo tenzije na slavlju. Cecina ćerka priznaje da nije očekivala da će njen rođendan privući toliku pažnju.

foto: Filip Plavčić

- Svaka devojka, moja vršnjakinja slavi 18. rođendan, ne treba da se priča toliko o tome, nisam to očekivala. Nije mi bilo svejedno. Bila sam potpuno opuštena dok sam se spremala, jer sam osećala da će sve biti kako treba, moj osećaj me nikada ne vara - otkrila je Anastasija u emisiji Ami Dži. Osim što je popularna jer je ćerka poznate pevačice, Anastasija je veoma popularna i na društvenim mrežama gde ima brojne pratioce i fanove.

foto: Instagram

- Naravno da mi imponuju lepi komentari, ima i negativnih, ali ja se uvek vodim jednim a to je da reči čoveka su odlika njega. Šta god ko da napiše, to je odlika njega - smatra Ražnatovićeva. Što se tiče planova, Anastasija privodi kraju prvu godinu fakulteta, a priznaje da je privlači i pevanje. - Prva godina sam fakulteta, studiram biznis i super mi ide. Trenutno se ništa ne dešava posebno, pevala sam vokale na maminom albumu, mogu da kažem da mi se sviđa, sve što sam starija više me privlači - priznaje Anastasija. Iako ova izjava zvuči savršeno normalno za jednu devojku od 18 godina i jako skromno za nekoga ko dolazi iz takve porodice, po društvenim mrežama su se mogle naći prozivke na ovaj Anastasijin komentar. Osim, sada već klasičnih, uvredljivih izjava, moglo se videti da srpski Noliferi smatraju da se Anastasija opasno isfolirala ovom izjavom, pošto im na neki način zvuči suviše savršena da bi bila istinita. A šta vi mislite o tome? (Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.