DARKO LAZIĆ OŠTRO DEMANTUJE DA JE VOZIO ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: Ovakve stvari me pogađaju, ali bar nije opasno
Foto: STUDIO KARLIC

BESAN

DARKO LAZIĆ OŠTRO DEMANTUJE DA JE VOZIO ZA VREME POLICIJSKOG ČASA: Ovakve stvari me pogađaju, ali bar nije opasno

Folker Darko Lazić uhvaćen je kako vozi za vreme policijskog časa, pa mu je policija na licu mesta napisala kaznu od 80.000 dinara.

Objavljeno: 13:40h

Lazić je 28. marta, sa dva prijatelja, bio u automobilu u okolini Šapca, kad su ih pripadnici policije zaustavili u večernjim časovima, te su im na licu mesta dali kazne, zbog kršenja mere policijskog časa, uvedene zbog pandemije korona virusa u svetu.

Oni su morali da plate po 80.000 dinara, te je Darko to odmah učinio, a tragom naših saznanja pozvali smo Darka za komentar.

foto: Printscreen

Pevač je, međutim, negirao da se ovo dogodilo.

- Prvo bih voleo da kažem da ja ne vozim. Na moju sreću uvek je tu moj prijatelj i vozač koji me, dok ja ne budemo imao ponovo dozvolu, vozi. Drugo, poštujem policijski čas i sve mere koje je donela naša Vlada. Jako mi je važno da u ovom teškom trenutku dam dobar primer ljudima koji me vole. Kod kuće sam sa porodicom u selu. Izlazimo samo po neophodne namirnice, peremo ruke, nosimo masku, aplaudiramo u 20h svi lekarima, zbog kojih treba da ostanemo kod kuće, ponosni na njih. Iskreno, dezinformacije poput ove me ne pogađaju, pošto je vreme kada kruže svakodnevno dezinformacije koje mogu ugroziti zdravlje ljudi, a ova neistina o meni makar nije opasna - tvrdi Darko za Blic.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.