O OVOM OTKUPU JE KIJA PISALA! Sloba Radanović tvrdio da nije istina: Platio je 9.000 evra za otkup ukradenog BMW
Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

LUDNICA

O OVOM OTKUPU JE KIJA PISALA! Sloba Radanović tvrdio da nije istina: Platio je 9.000 evra za otkup ukradenog BMW

Popularni pevač je prijavio policiji da mu je nestao BMW vredan 30.000 evra, ali je i pored toga odlučio da kradljivcima isplati traženu svotu novca

Objavljeno:

Sloba Radanović platio je 9.000 evra da bi otkupio svoj automobil marke BMW 740, vredan 30.000 evra, koji mu je ukraden sredinom marta, saznaje Kurir.

Pevaču su kola nestala tokom noći na Novom Beogradu, gde živi. Bila su na parkingu koji nije pokriven video-nadzorom, tako da nije bilo moguće da se utvrdi ko su počinioci. Radanović je nestanak pokretne imovine prijavio policiji, ali pre nego što su inspektori uspeli da utvrde sve okolnosti, stigao je poziv od kradljivaca. Posle konsultacija sa jednim prijateljem odlučio je da ispuni zahtev lopova i dao im je 9.000 evra. Ali, nakon što je preuzeo auto, i to je prijavio policiji. Prošle nedelje bio je u stanici, gde je inspektorima ispričao kako je došlo do kontakta s počiniocima, gde im je dao novac i kako je dobio kola natrag.

Zajedno s Radanovićem u policijskoj stanici bila je i njegova verenica Jelena Đuričanin, što smo videli na snimcima koje je zabeležio „Paparaco lov“ dok su napuštali zgradu organa reda. Pevač je za medije rekao da je u policiji bio zato što je oštećen.

foto: pritnscreen

- Da, bio sam u policiji jer je prema meni izvršeno krivično delo, dao sam izjavu, ne mogu reći o čemu se konkretno radi jer je stvar delikatna i istraga je u toku. Ali mogu vam reći da ću od sada sve svoje probleme rešavati putem nadležnih organa. Između ostalog, čim prođe vanredno stanje, moja advokatica će podneti krivičnu prijavu protiv više N. N. lica Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, zbog uznemiravanja i proganjanja na internetu - rekao je on, da bi posle dva dana pojasnio da se navodno radi o anonimnim pretnjama koje mu dolaze preko društvenih mreža.

Podsetimo, Kurir je prvi izvestio o tome da je Radanoviću ukraden auto. Mi smo ga tada pozvali, ali on nije hteo da govori o tom slučaju. - Ko vam je to rekao? Nemam komentar - poručio je pevač.

Kija se pronašla Tuđi ljubavniče, otkači se od mene

Nije poznato kakve veze Kija Kockar ima sa celom ovom situacijom, ali ona se oglasila i pre nego što je javnost saznala da je Sloba platio 9.000 evra kradljivcima. Ona je na Instagram storiju očigledno aludirala na bivšeg supruga.

foto: Printscreen Instagram

- Tuđi ljubavnik, tuđi otac, laži, iznude i 9.000 evra, da se otkači od mene i naručenih tekstova da je fatalan i pisanja komentara s lažnih profila na mom profilu. Idi prijavi sebe, psihopato - objavila je Kija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.