MILICA TODOROVIĆ SE RAZBESNELA JER JOJ JE ZVEZDA GRANDA UKRALA PESMU! A onda se otkrila prava istina
Foto: printscreen

opasno

MILICA TODOROVIĆ SE RAZBESNELA JER JOJ JE ZVEZDA GRANDA UKRALA PESMU! A onda se otkrila prava istina

Pevačica nije znala da joj je pesma ukradena

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović poludela je jer je mlada pevačica Lena Čolak uradila kaver i spot za njenu pesmu ''Konačna odluka'' bez njenog znjana.

Naime, Zvezda Granda koja je poznata po tome što joj jedna strana kose crna a druga plava poželela je da njen prvi caver bude upravo ova prelepa balada. Milica nije obaveštena, već je za ovo saznala kada se spot pojavio na jutjubu. Odmah je poludela, a evo šta ona misli o svemu ovome.

- Jako sam zamerila što je moja pesma obrađena i što je snimljen spot za moju pesmu za koju ni ja nisam snimila spot. Nisam zamerila Leni, ali jesam Suzani Dinić, kod koje je ona išla u školu pevanja. Nije mi bilo jasno kako neko može da snimi spot za moju pesmu, a ja spot za tu pesmu nemam. Pa sam se pitala kako to ide sa jutjubom. Devojka mi uzela pesmu, i snimila spot. Onda su mi objasnili da je to samo cover i ja sam rekla, ok. Lepo je Lena to otpevala - rekla je Milica na kontu toga što je njena pesma obrađenja od strane Pinkove zvezde. Pred vam su obe verzije pesme, pa sami procenite u čijoj izvedbi lepše zvuči.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.