Šta Beograđani zaista misle o Anastasiji i njenom rođu? Samo oko 1 stvari su svi bili složni! I svideće vam se! Mnoogoo!
Foto: Filip Plavčić

da li je i vama dosadila?

Šta Beograđani zaista misle o Anastasiji i njenom rođu? Samo oko 1 stvari su svi bili složni! I svideće vam se! Mnoogoo!

S obzirom na to da se u medijima proteklih dana samo o Anastasiji i njenom rođendanu pisalo, izašli smo na ulice Beograda da proverimo da li se našim sugrađanima ova priča smučila
Objavljeno:

Proteklih dana smo sa svih strana bili bombardovani informacijama vezanim za Anastasijin rođendan - ko je došao, ko nije, ko je bio najbolje obučen, ko joj je šta doneo, kakva se muzika slušala, kakva je torta bila... Sudeći po pisanju medija, sve nas je to jako interesovalo. Treba da se stidimo! 5 razloga zbog kojih je Anastasijin rođendan događaj veka u Srbiji! (FOTO) A da li je zaista tako? Da li smo izgarali od želje da saznamo svaki mizerni detalj sa ovog velelepnog događaja? Izašli smo na ulice Beograda da to i proverimo.

foto: Filip Plavčić
Pitali smo naše sugrađane da li im se smučila cela ova fama oko Anastasijinog rođendana. Na naše iznenađenje, uprkos medijskoj hajci koja se digla oko ovog događaja, većina naših sugrađana ili nije želela da se dovede u bilo kakvu vezu sa Anastasijom, ili ih ona kao i njen rođendan uopšte ne zanimaju. Međutim, oko jedne stvari se većina složila, a to je da su se Srbi napokon u nečemu ujedinili - u prozivanju slavljenice!


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.