DNK VODITELJKU JE DEDA PIPKAO ZA ZADNJICU TOKOM EMISIJE! A, sada se oglasila i rekla da je iza kamera dobila PONUDU
Foto: Printscreen

pa hit

DNK VODITELJKU JE DEDA PIPKAO ZA ZADNJICU TOKOM EMISIJE! A, sada se oglasila i rekla da je iza kamera dobila PONUDU

Iako u prvi mah neprijatna situacija, scena je postala viralna na svim društvenim mrežama.

Objavljeno:

Voditeljka emisije „DNK“ Natalija Simović, odlučila je da za „Blic“ prokomentariše nemilu situaciju koja joj se dogodila na snimanju.

Naime, dok je izvesnom čika Moši čestitala što je zbog DNK rezultata postao otac deteta, on je u tom trenutku iskoristio priliku kako bi je nekoliko puta uhvatio za zadnjicu.

foto: Printscreen

Iako u prvi mah neprijatna situacija, scena je postala viralna na svim društvenim mrežama. Sada kada su se slegli utisci, Nataša sve to gleda sa pozitivne i šaljive strane.

- Ja sam odreagovala baš onako kako ste videli. To je tako izletelo iz mene u trenutku i morala sam da izgovorim „Šta radite, čika Mošo?“. U tom trenutku sam ga malo pecnula po ruci, ali to se nije videlo u montaži. Opet ću se zahvaliti čika Moši, mogu da se zahvalim njemu na popularnosti, na trendingu i na svemu. Posle snimanja se ponovo izvinio, pa je nudio kad god poželimo da dođemo kod njega u Sokobanji na nekoliko dana. Zahvaljujem se čika Moši što mi je zaradio penziju – našalila se Natalija u izjavi za „Blic“.

Nema sumnje da je scena sa čika Mošom svima donela na popularnosti, a to govore i brojke koje ima video snimak na društvenoj mreži Jutjub!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.