NAŠA PEVAČICA OTVORILA DUŠU PA PROGOVORILA ŠTA JE NUDILA SVOM MUŠKOM PRIJATELJU! A, onda se molila se nad ikonom
Foto: Printscreen

tajna više nije tajna

NAŠA PEVAČICA OTVORILA DUŠU PA PROGOVORILA ŠTA JE NUDILA SVOM MUŠKOM PRIJATELJU! A, onda se molila se nad ikonom

Spekulisalo se da je ona beli mag i da leči ljude energijom

Objavljeno:

Pevačicu Marinu Živković pamtimo po velikom broju hitova koje su obeležile našu estradnu scenu devedesetih godina. Pored narodne, jednako dobro je pevala i rok peme, a nakon 2000-te godine snimila je nekoliko pesama i onda se povukla sa javne scene.

Spekulisalo se da je ona beli mag i da leči ljude energijom, kao i da je promenila religiju, a Marina je gostujući u jednoj emisiji otkrila pravu istinu.

- Zvao me je moj prijatelj Acko hoće da dođe kod mene. Kada je došao, ja ga poslužim pićem, on se čovek čudi, kaže. "Pa ti si normalna!", a ja ga pitam, "Kada nisam bila?", a on kaže "Priča se da si flipnula". Svašta se pričalo za mene da sam Maha Mantra sada, da sam promenila religiju, a sve su to gluposti - rekla je Marina tom prilikom.

- Ja sam oduvek radila na sebi, čitala knjige i možda je to ljudima delovalo čudo. Ko me voli, voli me, ja nemam potrebu da budem omiljena svima - rekla je Marina.

- Pomolila sam se pred ikonom Svete Petke i zamolila je da uvek ostanem prizemna i da se nikada ne pokondirim, a druga mi je molitva bila, da se povučem sa estrade kada budem na vrhu. Toliko je bila jaka moja vera, da su se obe ostvarile - otkrila je Marina u toj emisiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.