Tajni detalji Čoline karijere: Da li je gej, zašto je hapšen i kako je smuvao crnku iz ABBA? (VIDEO) (FOTO)
Foto: Profimedia

Čestitamooo!

Tajni detalji Čoline karijere: Da li je gej, zašto je hapšen i kako je smuvao crnku iz ABBA? (VIDEO) (FOTO)

Legenda naše scene danas će proslaviti 65. rođ! A tim povodom otkrivamo vam stvari koje malo ko zna o ovom večnom mladiću!
Objavljeno:

Žene uzdišu za njim skoro pola veka od kako se javno bavi muzikom kada je počeo u grupi "Mladi i lijepi". Zdravko Čolić danas proslavlja svoj 65. rođendan ali i dalje važi za najpoželjnijeg muškarca na ovim prostorima. Napunio je sve najveće hale i stadione u bivšoj SFRJ, a sve je to krunisao 2011. godine velikim koncertom na beogradskom Ušću.

Hapšenje, devize, droga
Gej afera
foto: GIF
Ako si mlad, lep i uspešan, pa normalno, onda si peder!
Afera sa članicom grupe "ABBA"
foto: Printskrin/Youtube/AbbaVEVO
"Časna pionirska"
U pitanju je "Druže Tito mi ti se kunemo".
Ljubavna pisma i pretnje smrću
foto: AP/Ed Andrieski
Ubiću te, zašto mi ne pišeš? Kad se vratiš iz Londona i ako mi ne odgovoriš - ubiću te (ne šalim se)... Zdravko, škola mi ne ide baš najbolje, muči me matematika, oni ctg, tg, cos, itd. Valjda se sećaš toga, to ne mogu da shvatim nikako. A tek onaj profesor - ništa nam ne objasni, samo bez veze prepisujemo knjigu dok on čita neke gluposti. Onda samo odjednom kažei, sledeći put test. Ma budala jedna... Da ga samo vidiš Voleo bih da se potrudiš oko matematike: valjda nisi "zaradila" keca na kraju školske godine? Kada budem gostovao u Osijeku, molim Te da me potražiš. Samo reci: Danijela!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.