ĆERKU POZNATE SRPSKE GLUMICE GLEDATE SVAKO VEČE NA PINKU: Retko ko je znao KO JE OVA DEVOJKA!
Foto: Printscreen

LEPOTICA

ĆERKU POZNATE SRPSKE GLUMICE GLEDATE SVAKO VEČE NA PINKU: Retko ko je znao KO JE OVA DEVOJKA!

Glumicu Oliveru Viktorović svi ste zapazili 1992. kada se proslavila u filmu "Tesna koža", ulogom striptizete Violete.

Objavljeno: 28.03.2020. 22:12h
  • 2

Njena rečenica. "Ja sam striptizeta Violeta. Ostala sam bez posla, pa sam rešila da se udam. Jao, što me sramota...", se i danas pamti.

Ali, ono što je zanimljivo da je i njena ćerka Bojana Đurašković krenula maminim stopama, pa njenu ulogu negativke Nadežde u "Crvenom mesecu" koji se emituje na TV "Pink" gledamo sake večeri.

foto: Printscreen

Nadežda je negativan lik, nagovara najbolju drugaricu da napravi nešto loše, a u stvari ona sama ne radi ništa, samo ide i gura je napred. Logično, svoj lik branim. Zanimljiv mi je bio ovaj proces i po tome što sam do sada uvek radila romantične junakinje koje, eto pate, ali ne i zlu i iskvarenu devojku – priča za „Politiku” Bojana Đurašković i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Djuraskovic (@bojanadjuraskovic) on

– Imam 23 godine i imam posla. Ako mladi glumac hoće da radi za njega će angažmana uvek biti. Mislim da sam se pronaša u glumačkom svetu. Naše telo je naš instrument na kome svakodnevno radimo i mislim da mladi umetnik može da nađe svoje mesto. Mi smo glumci i možemo sve.

Ipak, sve do treće godine gimnazije Bojana Đurašković nije želela da ode u glumce, jer je to, kako kaže, podrazumevalo da će mama (glumica Olivera Viktorović) da sedi pored nje i da joj govori: nemoj to ovako ili onako.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Djuraskovic (@bojanadjuraskovic) on

– Razumem, to je briga, sa druge strane nisam bila sigurna ni da će ona to odobravati. Međutim, negde na sredini srednje škole sam shvatila da na fiziku, hemiju, matematiku sigurno neću ići i odjednom sam odlučila da spremim prijemni za glumu. Volim mnogo da putujem, maštam, istražujem. Gluma mi je bila spoj svega toga. Razmišljala sam baviću se sobom svakog dana, maštaću, igraću se, prelaziću iz jednog u drugi život... To je moj posao, to je ono što me ispunjava, ne moram da sedim u kancelariji, to bi me gušilo jer bi mi svaki dan bio isti – kaže Bojana.

Bonus video:

(Espreso.rs/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media