ĐORĐE DAVID PRAVIO SKANDAL U BOLNICI: Odbio da skine MASKIRNE PANTALONE i JAKNU, nije hteo pidžamu
Foto: Damir Dervišagić

HAOS

ĐORĐE DAVID PRAVIO SKANDAL U BOLNICI: Odbio da skine MASKIRNE PANTALONE i JAKNU, nije hteo pidžamu

Pevač je odbijao da obuče bolničku pidžamu, iako mu je osoblje pulmologije u Kliničkom centru reklo da sve mora da bude sterilno. Na kraju je jedva pristao

Objavljeno:

Đorđe David prekjuče je saznao da je pozitivan na koronavirus, a da je ovu informaciju teško prihvatio, govori njegovo skandalozno ponašanje u KCS, gde je smešten. Roker je, kako saznajemo, hteo da u bolnički krevet legne u svojoj garderobi - maskirnim pantalonama, jakni i vojničkim čizmama.

David je u sredu objavio na Instagramu da se testirao na kovid-19, a u četvrtak je saznao da je pozitivan, i to odmah obelodanio. Da mu ovo saznanje teško pada, potvrdio je i sam, ali ono što malo ko zna jeste da je pevač pravio probleme osoblju Kliničkog ventra Srbije, na pulmologiji.

foto: Nemanja Nikolić

Čudno ponašanje

Kako kažu naši izvori, David je najpre primljen na njihovo Treće odeljenje, gde su mu radili testiranje, a kada je ono bilo pozitivno, trebalo je da se preduzmu sledeći koraci. Plan je bio da se pacijent pošalje na Drugo odeljenje pulmologije, a medicinske sestre su ga ljubazno uputile kako i šta treba da uradi. Naravno, rokeru je rečeno da mora da skine svoju garderobu i obuče pidžamu pre nego što uđe u bolničku sobu, što je on odbijao. On nije hteo da skine svoje maskirne pantalone, vojničke čizme i jaknu, po kojima je prepoznatljiv, i da obuče odeću namenjenu za ležanje u bolnici. Sestre i lekari su mu objasnili da je to neophodno, da je bitno da sve oko njega, uključujuci i garderobu, bude čisto i sterilno, ali je on uporno pokušavao da ih ubedi da mu je bolje i udobnije tako.

Osoblje pulmologije je pevaču želelo da izađe u susret, pa su mu ljubazno rekli da će sačekati ukoliko ima nekoga ko može da mu donese lične stvari i njegovu odeću za spavanje. Kada je video da nema kuda, pristao je da obuče pidžamu i smestio se u krevet.

foto: Nemanja Nikolić

Žalio se

Inače, odmah nakon što je stigao u sobu muzičar se javio svojim fanovma i požalio se na bolničke uslove. U momentu kada je svima teško i kada su uplašeni za svoje živote, on je dodatno zabiberio i pokazao averziju prema zdravstvenoj ustanovi.

- Nažalost, potvrđeno mi je upravo da imam kovid-19! Ne kapiram.... očajan sam. Virus će da prođe. Ali... bolnica!!! Pakao!!! Kao da si u zatvoru!!! U vojsci! Ljudi, čuvajte se. Molim vas - napisao je David, koji se nije javljao na naše pozive.

Podsetimo, roker je u sredu objavio da je radio test na koronavirus jer ima upalu pluća, a posle testa je za TV Prvu iz bolnice rekao da stravično kašlje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.