VODITELJ SE POVLAČI IZ JUTARNJEG PROGRAMA, OTKRIO SVE DETALJE UGOVORA: Potez Žike ŠOKIRAO SVE KRAJ MALIH EKRANA!
Foto: Printscreen

gledaoci navikli na žiku

VODITELJ SE POVLAČI IZ JUTARNJEG PROGRAMA, OTKRIO SVE DETALJE UGOVORA: Potez Žike ŠOKIRAO SVE KRAJ MALIH EKRANA!

Voditelj će još sigurno dve godine biti deo ružičastog carstva, nastavlja da radi “Žikinu šarenicu”, ali se povlači iz Jutarnjeg programa.

Objavljeno:

Popularni voditelj Žika Nikolić je ovih dana obnovio ugovor sa Pinkom. Iako su mu mnogi, pre dve godine kada je prešao sa RTS, prognozirali da se neće uklopiti u tim ružičaste televizije, Žika je sve demantovao tako da ćemo ga i dalje gledati u autorskoj emisiji “Žikina šarenica”, međutim, više neće biti deo Jutarnjeg programa.

foto: printscreen

- Ugovor o saradnji produžen je za još dve godine. Emisija će biti u istom terminu, subotom i nedeljom od 10 do 13 časova. Naravno, sve je podložno usaglašavanju sa vremenom i interesovanjima gledalaca. I tokom prošlih godina emisija je dobijale neke nove detalje po tom principu. Tako će biti i sada. Pojaviće se i novi saradnici i nove rubrike. Naravno, ostaje i tradicija putovanja po Srbiji i regionu - rekao je Žika i otkrio da više neće voditi Jutarnji program na pomenutoj televiziji.

- Nema tu tajne. Godinu i po dana sam radio oba posla. Sam sam poželeo da se više posvetim svojoj autorskoj emisiji - zaključio je popularni voditelj.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.