TAMARI ĆE PLASTIČAR DEFINITIVNO DOĆI GLAVE! Zbog INTERVENCIJE morala da OSTANE u TURSKOJ, OVAKO je izgledala DRAMA
Foto: Printscreen

opet isto?

TAMARI ĆE PLASTIČAR DEFINITIVNO DOĆI GLAVE! Zbog INTERVENCIJE morala da OSTANE u TURSKOJ, OVAKO je izgledala DRAMA

Dramu poznate starlete okončao je gest o kome će se pričati

Objavljeno:

Bivša učesnica rijalitija "Farma" i bivša voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić, dva dana pred proglašenje vanredne situacije u našoj zemlji, otputovala je u Tursku kako bi obavila niz operacija na svom telu. Poznata starleta je nakon hirurških intervencija urgentno prebačena u Srbiju čarter letom, te nije uspela da odleži predviđeno vreme u inostranoj bolnici.

foto: Printscreen

- Dva dana pred proglašenje vanredne situacije, Tamara je otputovala u Tursku kako bi se operisala u prestižnoj klinici na kojoj je brojne korekcije radila i poznata Kim Kardašijan. Međutim, nije ni slutila da će praktično sa operacionog stola morati nazad u Srbiju - otkriva izvor blizak Đurićevoj za naš portal.

Starleta se podvrgla čak pet operacija kako bi svoj izgled dovela do perfekcije.

- Tamara je u poznatoj turskoj klinici odradila nekoliko estetskih zahvata: nos, "ket aj" (mačije oči), kapke, konture lica i podmlađivanje vagine - ističe naš izvor i dodaje:

- Bukvalno je zbog situacije sa koronavirusom bilo katasrofalno. Tamari je odmah nakon operacije rečeno da joj je to jedinstvena prilika da se vrati u Srbiju, jer ko zna da li će nakon predviđenih 15 dana oporavka to moći da učini. Turci su je čarter letom doveli u Beograd - priča dobro obavešteni izvor za naš portal.

foto: Printscreen Instagram

Đurićeva se oporavlja u svom stanu na Vračaru, koji je nedavno pazarila, pa joj propisana izolacija i redovne policijske kontrole ne smetaju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.