ĐORĐE DAVID HITNO HOSPITALIZOVAN ZBOG UPALE PLUĆA! Testiran je na KORONA VIRUS, čekaju se REZULTATI!
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK

ĐORĐE DAVID HITNO HOSPITALIZOVAN ZBOG UPALE PLUĆA! Testiran je na KORONA VIRUS, čekaju se REZULTATI!

Podsetimo, Đorđe David nakon što se vratio iz Makedonije prema svojoj porodici se ophodio sasvim savesno

Objavljeno:

Đorđe David objavio je na Instagramu da je trenutno u bonici i da čeka rezultate testa na korona virus.

- Treći dan sam u bolnici . Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bzvz . Jak sam , ali ... javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! - napisao je pevač, a onda su mu u komentarima svi poželeli brz oporavak.

foto: Printscreen Youtube

Podsetimo, Đorđe David nakon što se vratio iz Makedonije prema svojoj porodici se ophodio sasvim savesno, te nije išao u stan u kojem mu žive ćerka i supruga.

- Doputovao sam iz Makedonije pretprošlog petka. Sedeo sam u Đevđeliji s gradonačelnikom, kada je počeo da prima informacije o virusu. Tada sam shvatio da kreće ludnica. U petak ujutro, kada sam krenuo iz Ohrida, moja Ana me je zvala da mi kaže o čemu se radi i da se stvari brzinski odvijaju. Nisam verovao da će ovako daleko da ode, ali lekari s kojima se čujem i kojima verujem napominju da je disciplina najvažnija - rekao je nedavno Đorđe David za "Kurir".

Đorđe David je, naime, u Makedoniji bio pre uvođenja vanrednog stanja, a njegova vanbračna supruga Ana i ćerka žive u drugom stanu, ali se redovno viđaju.

foto: Printscreen / Youtube

- Baš zbog tog putovanja u Makedoniju, ne idem u stan gde su Ana i ćerka, već se nalazimo ispred njihove zgrade. Vreme provodimo na propisanoj udaljenosti. Ne želim ništa da prepuštam slučaju, pa se ponašam odgovorno pre svega prema svojim najbližima - ispričao je nedavno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.