GLEDATE JE SVAKI DAN NA TELEVIZIJI, A NISTE ZNALI JAKO BITNU STVAR O NJENOM ŽIVOTU! Ovo je TAJNA rts voditeljke
Foto: Printscreeen

opaa

GLEDATE JE SVAKI DAN NA TELEVIZIJI, A NISTE ZNALI JAKO BITNU STVAR O NJENOM ŽIVOTU! Ovo je TAJNA rts voditeljke

- Udala sam se iz ljubavi

Objavljeno:

Već godinama unazad voditeljka Biljana Vraneš na RTS saopštava gledaocima kakvo nas vreme očekuje u narednim danima. Uvek smerna, precizna i tačna priča detaljno o vremenskim prilikama/neprilikama, a gotovo je nepoznato da je njeno srce osvojio jedan pilot, kao i to da je jedini diplomirani meterolog u Srbiji koji gledaocima saopštava podatke sa neba.

- Udala sam se iz ljubavi. Mi smo već dvadeset godina u braku, prethodno smo se godina zabavljali. Spojila nas je ljubav, a možda i profesija - rekla je voditeljka Biljana Vraneš jednom prilikom za „Blic“.

foto: Printscreeen

Naime, 1990. godine Biljanino srce osvojio je Boris koji je u tom trenutku bio instruktor letenja, a u narednim godinama postao je vojni pilot. Biljana je u to vreme radila na „Trećem kanalu“, a prvi susret dogodio se u klubu. Ubrzo je usledio brak, a potom je rodila dvojicu sinova - Andreja i Dušana. Uz supruga je naučila određene veštine letenja, te se tako obrobala i u vožnji aviona.

- Lepa linija. Znate šta? Ništa nema samo od Boga, već moramo da radimo na sebi. Već petnaest godina redovno treniram. Odlazim na pilates, kod divnih stučnjaka, vode računa o mom držanju. Redovno radimo na svim mišićama, uz sve to redovno porodično igramo tenis. Takođe i šetnje, moja omiljenja destinacija je Dunvski kej. Ne idem redovno kod kozmetičara, koristim odlične i kvalitetne kreme, od 25. godine - izjavila je Biljana.

Gledaoci je dnevno gledaju svega nekoliko minuta, a većina priznaje da je obožava, dok Biljana tvrdi da joj je meteorologija u krvi.

Rutinu koju već dugi niz godina svakodnevno čini jeste da kada ustane prvo pogleda u svoju bezičnu automatsku meteorološku stanicu gde vidi kako nas vreme očekuje. U jednom intervju ispričala je da je stanicu dobila od supruga na poklon.

foto: Printscreeen

Jednom prilikom su je upitali da li smatraju da se neprikladno oblači dok vodi prognozu.

- Za RTS je zadužen stručni tim ljudi, te svi koji se pojavljuju pred kamerama Javnog Servisa prethodno su prošli proveru kod ljudi koji su školovani - objasnila je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.