UDAJE SE ANA SEVIĆ PO DRUGI PUT: Darko Lazić najavio svadbu u maju, a evo šta je sa PEVAČICINIM PLANOVIMA!
Foto: Printscreen

čestitke

UDAJE SE ANA SEVIĆ PO DRUGI PUT: Darko Lazić najavio svadbu u maju, a evo šta je sa PEVAČICINIM PLANOVIMA!

Nakon razvoda od Darka Lazića pevačica Ana Sević je uplovila u vezu sa Danijelom Nedeljkovićem, a par će ove godine stati na ludi kamen

Objavljeno:

Ana i njen izabranik Danijel Nedeljković planiraju da prvo započnu zajednički život u njegovom stanu, onda i da odu pred oltar. Folk pevač Darko Lazić najavio je da će u maju stati na ludi kamen sa verenicom Marinom Gagić, a ove godine će u drugi brak stupiti i njegova bivša žena Ana Sević.

- Ana i Danijel se zabavljaju već dve godine i shvatili su da je vreme da njihovu vezu podignu na viši nivo. Njima je plan da prvo započnu zajednički život, na čemu su već počeli da rade. Njih dvoje su proteklih dana opremali Danijelov stan, ali su morali da te poslove privremeno zaustave. Kada ga budu opremili u potpunosti, Ana i Lorena će se iz stana u Skojevskom naselju preseliti u Danijelov. Ana još uvek razmišlja da li će taj stan da proda ili da izda kada se isele ona i ćerka - navodi izvor blizak pevačici.

Odmah po preseljenju Ana i Danijel počinju sa spremanjem svadbe.

- Ana i Danijel će se venčati i organizovati svadbeno veselje u Beogradu. Njihova želja je da svadba bude velika i da tog dana budu sa njima svi njihovi prijatelji, saradnici i rodbina. Ana i Danijel već traže odgovarajući prostor za svadbu, prave polako spisak zvanica, a Ana gleda po katalozima venčanice. Lorena se posebno raduje da vidi mamu u venčanici. S obzirom na to da je Ana veliki perfekcionista, ne sumnjam da će svadba biti glamurozna, osmišljena do detalja i da će sve izgledati čarobno i nezaboravno - dodaje naš sagovornik koji je želeo da ostane anoniman.

- Ne bih ništa da komentarišem. Svakako su sada svi naši planovi odloženi zbog vanredne situacije u kojoj se svi snalazimo. Hvala na razumevanju - poručila nam je kratko pevačica telefonskim putem.

Da podsetimo, Ana Sević i Danijel Nedeljković počeli su da se zabavljaju u januaru 2018. godine, nakon što su ona i njen bivši suprug Darko Lazić obavestili javnost da su podneli papire za razvod braka. Ana i Danijel su imali stabilnu i harmoničnu vezu sve do oktobra prošle godine, kada su odlučili da se rastanu.

Domaći mediji spekulisali su o razlogu raskida Ane i Danijela, pa se sa tim u vezi navodilo da ga je ostavila jer je nije zaprosio, pa čak i da su se razišli jer joj je bio neveran. Ana je potom objasnila da se raskid dogodio zbog obične nesuglasice.

- Definitivno sam rekla da neću više da komentarišem stvari u vezi sa mojim ljubavnim životom. Danas čovek ne može da ima ni najmanju razmiricu a da to ne poprimi skandalozne razmere ili da se ne preuveličavaju stvari. Taj raskid neću da komentarišem, a sada je sve u redu - izjavila je Ana za “Blic” u januaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.