KIČ, LUKSUZ ILI GLUPOST? Ove MASKE sigurno nećete naći u APOTECI: Ovako se od KORONE štiti naša ESTRADA
Foto: Printscreen Instagram

KORONAVIRUS

KIČ, LUKSUZ ILI GLUPOST? Ove MASKE sigurno nećete naći u APOTECI: Ovako se od KORONE štiti naša ESTRADA

Ovih dana na ulicama možete zateći prolaznike najčešće sa hirurškim maskama za lice, od kojih se štite od koronavirusa usled epidemije, a naše zvezde ponovo su se svojski potrudile da se izdvoje iz mase i na sebe privuku pažnju, u čemu su zasigurno uspele.

Objavljeno:

Pop pevačici Mariji Šerifović se one "obične" maske, koje su najčešće zelene ili plave boje, nisu uklapale u stajling, te je nabavila unikatnu masku kojom se štiti od korone, a zbog simbola kojima je ukrašena ne možete da je ne primetite. Reč je o crnoj maski sa belim zvezdicama, a celokupni izgled upotpunila je i crnim zaštitnim rukavicama.

foto: Printscreen Instagram

Mnogi su saglasni da je ekstravagancija drugo ime Zorice Brunclik, koja često zna da iznenadi svojim fizičkim izgledom. Jedno vreme nezaobilazan modni detalj bili su joj upadljivi cvetni rajfovi, a sada je to postala maska prekrivena rozim cvećem! Od ovog cvetnog aražmana jedva da joj se vidi lice, a u ovakvom izdanju pevačica je pozirala za društvene mreže i, očekivano, podigla ogromnu prašinu.

foto: Printscreen Instagram

Nije tajna da Milan Stanković troši veliki novac na brendirane odevne komade i aksesoare, a modni znalci za njega često kažu da je "markiran od glave do pete". S tim u vezi, mnogima bi bilo čudno da je pevač poneo "običnu" masku koju možete videti na svakom drugom prolazniku ovih dana, te je Stanković rešio da na sebe stavi onu s potpisom Balensijage.

foto: Printscreen Instagram

I Milici Dabović se posrećilo da usred vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa pronađe masku za lice baš onakvu kakvu je oduvek želela da ima - ljubičastu, u potpunosti prekrivenu cirkonima različitih boja i oblika, zbog čega nema šanse da je ne primetite na ulici.

foto: Printscreen Instagram

Koliko su ove maske korisne i da li zaista štite - pitanje je za stručnjake. Ipak, jedno je sigurno - naši vipovci uspeli su i ovaj put da na sebe skrenu pažnju i izdvoje se iz mase.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.