FOLK PEVAČ U IZOLACIJI STRAHUJE ZA SVOJU DECU: Sin mi je zaglavljen u Moskvi, ćerka mi je u kritičnoj zemlji...
Foto: Facebook

KORONAVIRUS

FOLK PEVAČ U IZOLACIJI STRAHUJE ZA SVOJU DECU: Sin mi je zaglavljen u Moskvi, ćerka mi je u kritičnoj zemlji...

Za naš portal je otkrio o čemu najviše brine.

Objavljeno:

Folk pevač Dragan Krstić poznatiji kao Crni, pre nekoliko dana se vratio u Srbiju. Nakon povratka u našu zemlju, on mora da se pridržava mere samoizolacije.

Bio sam u Austriji i u Nemačkoj. Na putu ka Mađarskoj, sreo sam u koloni još šest automobila sa srpskim tablicama, pa smo zajedno krenuli ka granici Mađarske u kolonu od 30 kilometara. Satima smo čekali i dočekali, ali uzalud, nisu nam dali da uđemo. Tako da smo nekoliko sati spavali u automobilima blizu Beča. Ranom zorom, kontaktirali smo razne službe, prijatelje koji su nas uputili na Sloveniju i hvala Bogu prošli smo komšije i jedne i druge i bez gužve i problema smo stigli do naše granice, ali smo zbog procedure, morali da čekamo još pet sati - otkrio je Crni kako je pre nekoliko dana, pre potpunog zatvaranja granice, izgledao njegov povratak u Srbiju.

foto: Facebook

Kao i svi oni koji su proteklih dana doputovali iz inostranstva, i Crni mora da provede određeni period u izolaciji. To podrazumeva da mora da bude kod kuće i da ne sme da napušta svoj dom. Čak ni kada je dozvoljeno ostalim građanima da izlaze iz svoj doma - do 17 časova.

Nas je zanimalo kako on podnosi ove dane u izolaciji.

Iskreno da ti kažem, nije svejedno. Mislim, mogu ja psihički da izdržim sve, pa ću i ovo, prođe dan brzo. Uhvatio sam neki ritual u ova četiri zida. Čitam knjige, Internet, društvene mreže, pozivi sa dragim osobama, treniram koliko se to može u stanu, ali znači mi s obzirom na to da se ne krećem. Međutim, ipak me muči opterećenje šta je istina, do kada će ovo trajati, muči me ta neizvesnost - rekao nam je folk pevač.

U trenucima dok je u izolaciji, Crni najviše razmišlja o onima koji su mu najmiliji, a to su članovi njegove porodice.

foto: Facebook

Najviše brinem za decu. Dvoje su mi ovde, ali mi je jedan sin Moskvi "zaglavljen" i ne zna se da li će zatvoriti univerzitet, ćerka mi je u jednoj od zemalja koje važe za kritične, supruga isto.

Crni je disciplinovan u toku vanrednog stanja, a apeluje da se odgovorno ponašaju i drugi građani naše zemlje.

Treba da budemo disciplinovani u pogledu sprečavanja proširenja ovog veštačkog zla, koje seje strah i smrt širom sveta - rekao je Crni na kraju razgovora za portal Espreso.co.rs.

Bonus video:

(espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.