SLOBA OTKRIO DA SU ON I JELENA ZABRINUTI ZA NJENE RODITELJE: Oni su u Bosni, sami su, ali ne možemo ništa!
Foto: Printscreen/instagram/slobavasic

KORONAVIRUS

SLOBA OTKRIO DA SU ON I JELENA ZABRINUTI ZA NJENE RODITELJE: Oni su u Bosni, sami su, ali ne možemo ništa!

Folk pevač je otkrio sa nama kako on podnosi trenutnu krizu.

Objavljeno:

Zvezda "Granda" Sloba Vasić već nekoliko godina živi u Beogradu. Međutim, njegovi roditelji i dalje žive u njegovoj rodnoj Subotici. Nas je zanimalo koliko je zabrinut za svoje roditelje zbog trenutne situacije u vezi sa virusom korona i kako oni funkcionišu u toku vanrednog stanja.

Uvek sam bio brižan za svoje roditelje. A s obzirom na to da mi otac radi kao inspektor u Policiji, upućen je u svaki detalj u ovoj situaciji i sam radi na tome da zaštiti ne samo moju majku, već i sve druge građane Srbije - rekao je Sloba za Espreso.co.rs i dodao:

foto: Espreso

– Otac mi je ceo život ulivao poverenje kao jedan brižan roditelj, naravno i majka, tako da, što se njih tiče, tu mi je mirna glava. Bio sam sa mojom Lelom do juče kod njih, gde sam takođe video i sestru i zeta, pa mi je sada srce na mestu.

Lela je nadimak Slobine devojke Jelene Karagić. I dok je Sloba mogao da vidi svoje roditelje, ona u narednom periodu to neće moći.

foto: Emilija Jovanović

– Brinemo se za Leline roditelje, ali na žalost, nismo u prilici da odemo kod njih jer su oni u Bosni, a trenutno su zatvorene granice - ispričao nam je Sloba. Na kraju razgovora, on je imao poruku za sve.

– Želim svima da su zdravo i da pređemo preko ovoga što pre i što lakše!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.