Ekskluzivni snimak sa crvenog tepiha: Svi su sijali, ali evo ko je izazvao najveću na frku na Anastasijinom rođu! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

veljko ili Prijovićka

Ekskluzivni snimak sa crvenog tepiha: Svi su sijali, ali evo ko je izazvao najveću na frku na Anastasijinom rođu! (VIDEO)

Buka oko Anastasijinog rođendana još uvek ne jenjava, svi se pitaju ko su sve bili gosti, sa kim su došli i kako su izgledali
Objavljeno: 21:09h

Sinoćnja rođendanska žurka Anastasije Ražnatović je izazvala veliku pomamu, svi su znatiželjni da saznaju sve detalje proslave i ko su bili gosti koji su zablistali na partiju. Sve prštalo! Na rođu je bila ludnica, ali tek kad je mama Ceca zapevala nastao je potpuni haos! (VIDEO) Evo ko su bili nezaobilazni gosti velikog rođendanskog partija: 1. Nezaobilazni su bili Terzići Velika časna porodica Terzić nije mogla da ne dođe na ovako veličanstven događaj. Oni su jednostavno glamur koji hoda. Zablistali su na crvenom tepihu, a i pre njega. Bili su obučeni sjajno, kako i dolikuje ovakvoj porodici. Zna se da nema puno ovakvih, te moramo da ih pazimo i čuvamo ko malo vode na dlanu. Maša je blistala, Zvezdan sijao, a nisu zaostajali ni ostali članovi ove ugledne građanske porodice. Eh, da nam je više ovakvih! 2. Veljko Ražnatović ulazi u Hajat Misteriozni smešak Anastasijinog brata je probudio gomilu pitanja njegovih obožavalaca- Kome li se on to tako slatko smeje? Njegova elegantna i doterana pojava nije mogla da ostane bez pažnje, Veljko je definitivno ukrao malo sestrine sinoćnje slave. 3. Aco Pejović Jedan od onih pevača uz čije se pesme flaše razbijaju o glavu (i svoju i tuđu) takođe je bio prisutan na ovom događaju decenije, pa i veka. Gospodin, kakav jeste, kakav jeste, šmekerski je otvorio vrata svojoj izabranici i time oduševio sve prisutne novinare željne pravih kavaljera. Aco i Ceca su stari prijatelji, porodice im se druže, te i ne čudi njegova pojava na ovom velelepnom dešavanju. Ne sumnjamo kakav bi hit bio duet ovo dvoje velikih pevača. Sve u svemu, sve je to ista igranka... 4. Dragan Marković Palma Kako bi Dragan Marković Palma propustio ovako veliki događaj? Njegovo prisustvo je bilo neophodno za ovako veliki i važan parti. Došao je u društvu supruge, a sa sobom je nosio fotografiju na kojoj je sa Anastasijom kada je bila beba. 5. Alleksandra Prijović Uvek doterana i lepa Aleksandra Prijović je blistala čitave večeri. Ona je na žurku došla sama bez pratnje svog lepog momka, Breninog sina Filipa. pitamo se zašto. Iako je trudna na njenoj liniji se to još uvek ne primećuje. 6. Saša Matić Među gostima je bio i čuveni pevač Saša Matić u društvu supruge. Oboje su bili elegantni, a čitavo veče ih je krasio široki osmeh. Ovaj popularni pevač je na ulazu u hotel izazvao veliku pažnju pa su blicevi obleteli oko njega i supruge na sve strane. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.