EVA RAS IŠLA NOĆAS PO NAMIRNICE, ISTRAUMIRANA: Jako sam se UPLAŠILA, gaće su mi se tresle, bila sam sama u MRAKU!
Foto: Espreso.co.rs

TUŽNO!

EVA RAS IŠLA NOĆAS PO NAMIRNICE, ISTRAUMIRANA: Jako sam se UPLAŠILA, gaće su mi se tresle, bila sam sama u MRAKU!

Alarmantna poruka!

Objavljeno:

Pre samo sedam dana u našoj državi proglašena je vanredna situacija zbog epidemije koronavirusa. Zbog ove situacije u početku je preporuka nadležnih bila da svi građani ostanu kod kuće i da se ne kreću bez preke potrebe. Stariji od 65 godina, dobili su strogu zabranu da napuštaju svoje domove zbog virusa. Ipak, sa ovom zabranom javili su se neki drugi problemi, jer većina ovih ljudi živi samo.

Jutros su za naše najstarije sugrađane bile otvorena prodavnice, kada su mogli da kupe sve što im je potrebno domaćinstvo. Zbog ovoga smo kontaktirali našu proslavljenu glumicu Evu Ras (79) godina, koja je jutros bila u redovima za osnovne namirnice.

foto: Espreso.co.rs

- Moram da kažem, da ovo nije dobro organizovano, ja sam morala nekoliko ulica da prođem da bih došla do marketa gde sam nabavila namirnice koje su mi potrebne. Jako sam se uplašila, gaće su mi se tresle, jer na ulicama je bilo mračno, rano jutro je bilo, a mnogo je beskućnika i narkomana na našim ulicama - otkrila je Eva, za "Alo".

- Ipak, stigla sam do prodavnice bez nekih velikih problema, a tamo su me sačekali kilometarski redovi. Ja na kraju nisam uspela da kupim bilo šta što mi je bilo potrebno - rekla je naša glumica i otkirila kako živi u izolaciji.

- Znate ja sam navikla na higijenu, sama perem svoje patose i prozore, volim da je čisto, redovno perem veš. Sada nisam uspela da kupim omekšivač, tako da moju staračku kožu grebu peškiri, koje nisam mogla da operem kako treba - rekla je Eva i dodala da joj ovaj dan i nije bio tako loš koliko možda zvuči.

foto: Espreso.co.rs

- Uspela sam da prošetam i da sama bacim svoje đubre. Zvuči možda nebitno, ali meni je to donelo toliku satisfakciju. Da mi je neko rekao da će mi radost doneti to da sama bacim svoje đubre, ne bih verovala - otkrila je glumica.

Ona poštuje sve odluke i preporuke nadležnih i pridržava se pravila izolacije, a u međuvremenu se trudi da oživi svoju kreativnost.

- Slikam, fotografišem svaki dan, pišem moj roman i trudim se da radim ono što najviše volim. Moram da primetim i sa umetničke strane, jedino vaš portal je objavio sliku virusa, kako zapravo izgleda, kao jedna pink pufna sa bezbroj ružnih penisa, mada penisi nisu ružni - rekla je glumica na kraju šaljivo i zahvalila nam se na razgovoru koji je išao na obostrano zadovoljstvo.

Bonus video:

(espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.