ISTINA O PORODIČNOM NASILJU KARLEUŠE I TOŠIĆA: Duško je psihički MALTRETIRAO, nasrnuo na nju, ZAVRNUO JOJ RUKU!
Foto: GOOGLE STREET VIEW

DETALJI NASILJA

ISTINA O PORODIČNOM NASILJU KARLEUŠE I TOŠIĆA: Duško je psihički MALTRETIRAO, nasrnuo na nju, ZAVRNUO JOJ RUKU!

Traže spas… Po dolasku policije u stan pevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sveto negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša prijavila je policiji juče oko 18 časova da ju je suprug Duško Tošić tukao u njihovom stanu na Dedinju, ali se kasnije predomislila i nije želela da ga krivično goni.

Organi reda izašli su na teren i obavili razgovor s njom. Kako kažu naši izvori bliski ovom paru, pevačica je izjavila da je suprug psihički maltretira, da je nasrnuo na nju, kao i da joj je zavrnuo ruku. Ona, međutim, nije želela da se zove Hitna pomoć niti da podnese prijavu protiv Duška.

Policija je obavila razgovor i sa Duškom, koji je tvrdio da nije fizički napao Jelenu već da su razgovarali o braku jer imaju nesuglasice. Tošić je, kako saznajemo, pod merom samoizolacije zbog koronavirusa pošto je doputovao iz Kine, pa su organi reda morali da pozovu sanitarnog inspektora. On je rekao da fudbaler mora da ostane u karantinu. Zasad, kažu naši izvori, protiv njega neće biti podneta krivična prijava, ali su i on i Jelena upozoreni da će biti procesuirani ukoliko se incident ponovi.

foto: Prinscreen, Ana Paunković

Duško se nije oglašavao ovim povodom. Jelena je, nakon što su brojni portali objavili da ju je suprug tukao, promenila ploču i brže-bolje napisala da je sve to laž.

- Policija obilazi našu kuću non-stop kako bi proverila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve laži o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikad nije pretukao - napisala je Jelena na Instagramu.

Podsetimo, Jelenin i Duškov brak već duže vreme je na klimavim nogama, tačnije od januara 2019, kada se desila seks-afera u kojoj su glavni akteri bili Karleuša i fudbaler Ognjen Vranješ. Tada su u javnost dospele eksplicitne fotografije pevačice, kao i brojne prepiske između nje i Vranješa, s kojim je bila u šemi. Ona je sve to uporno negirala, navodeći da mediji žele da je unište i da su namerno zbog toga izmislili aferu, ali je nedavno na suđenju priznala da je imala seksualne odnose sa Ognjenom i da sporne fotografije na kojima je naga zaista jesu autentične. U tom periodu više puta se pominjao Jelenin i Duškov razvod, ali su njih dvoje govorili da se neće razići i da pomenuta seks-afera ne može da ugrozi njihovu zajednicu.

Karleuša i Tošić venčali su se 2008. godine, kada su i dobili prvi ćerku Atinu. Godinu dana kasnije postali su roditelji još jedne devojčice, kojoj su dali ime Nika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.