NADI OBRIĆ ZABRANJENO DA IZLAZI NAPOLJE ZBOG KORONA VIRUSA! Ipak, ona PRIZNALA da DNEVNO PREĐE 3 KILOMETRA!
Foto: Dragan Kadić

izjava

NADI OBRIĆ ZABRANJENO DA IZLAZI NAPOLJE ZBOG KORONA VIRUSA! Ipak, ona PRIZNALA da DNEVNO PREĐE 3 KILOMETRA!

- Moram da priznam......

Objavljeno:

Legenda narodne muzike, Nada Obrić otkrila je u razgovoru za naš portal kako provodi dane u izolaciji usled pandemije Korona virusa i šta je to čime ona održava zdrav i vedar duh u ovim teškim danima.

- Moram da priznam da slušam, poslušna sam, sve upute moguće slušam, u strogom sam karantinu. Pomažu mi moja deca oko svega. Prijatelji mi dostave sve što treba do vrata sve što mi treba. Sa te strane nemam problema. Vreme je kada moramo biti discipilonovani, strogo moramo da slušamo uputstva da bi izbegli ovaj užas što je više moguće - kaže Nada za naš portal, pa dalje nastavlja priču o tome čime se sada zanima kada je zatvorena i četiri zida i ne sme da izlazi nigde iz stana.

foto: Damir Dervišagić

- Malo televizor, malo laptop. Verovali ili ne ja hodam po kući, napravim tri kilometra. Imam tri puta dnevno po kilometar po mom stanu. Ja nisam od pevača koji pevaju po kući, nisam to nikada radila, pa ne radim ni sada. Obožavam da slušam stare, lepe pesme, to su pesme moje generacije. Pesme na koje mogu svi da se ugledaju.

Kako je imala zdravstvene probleme pre pola godine kada joj se vratio kancer, Nada priznaje da je to za nju zauvek biti briga:

foto: Prinstscreen / Youtube, Zvezde Granda

- To je večita briga, ali ne dam se, borim se, slušam. Činim sve što je u mojoj moći. Verujem da će to proći pre nego što i mislimo. Sa kolegama se ne čujem, mislim da je svako sada zabrinut o sebi, ja to sada razumem. Inače, jedem sve. Danas sam pravila dinstani slatki kupus sa flekicama, to svi moji vole. Javila sam snajki da dođe do vrata da uzme jelo - rekla je Nada Obrić za Alo.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.