KANDIDATKINJU ZA MIS SVETA DISKVALIFIKOVALI ZBOG KORONAVIRUSA! Rasplakala se, bilo joj krivo!
Foto: printscreen

jpostoji još jedna devojka koja ih ugrožava

KANDIDATKINJU ZA MIS SVETA DISKVALIFIKOVALI ZBOG KORONAVIRUSA! Rasplakala se, bilo joj krivo!

U Zagrebu se birala nova Miss Universe Hrvatske 2020. a jedna od djevojaka ne može se takmičiti, prenose hrvatski mediji.

Objavljeno:

Naime, reč je o Katarini Klarić (20) koja je boravila u Gracu, gde inače živi. Tvrdi da joj nikad nisu spominjali da dve sedmice pre izbora mora biti u Hrvatskoj.

S obzirom na trenutnu situaciju i sve veću raširenost koronavirusa, devojke su zbog prevencije morale potpisati izjavu kako prethodnih 14 dana nisu bile izvan granica Hrvatske.

foto: printscreen

Kristina Klarić nije mogla potpisati ovu izjavu jer je u Hrvatsku stigla u sredu iz Graca. Ona je vidno razočarana te je o situaciji pisala na društvenim mrežama.

- Kad sam rekla da sam se sad vratila iz Graca, ništa mi nisu rekli. Onda su mi telefonirali i rekli da im je žao. Rasplakala sam se, bilo mi je krivo - kazala je Katarina za hrvatske medije.

Dodala je da su organizatori znali da ona živi u Gracu te da joj niko nije rekao da će biti suspendirana zbog toga što je izvan granica Hrvatske.

Njena porodica je, takođe, u šoku ne mogu verovati da su joj ovo uradili. Iako su joj iz organizacije izbora rekli da se prijavi iduće godine, Katarini to ne pada na pamet.

- Nema šanse više, nikad, nakon što su se ovako poneli, sramota - zaključila je.

Spekuliše se da postoji još jedna djevojka koja je pre sedmicu bila u Sloveniji, a potpisala je dokument da nije putovala nigde izvan Hrvatske u proteklih 14 dana, pa se na kvarno takmiči si ugrožava zdravlje ostalih.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.