JUTJUBER PROMENIO POL, PA TREBAO DA VODI EVROVIZIJU KAO ŽENA! Nakon što su je OTKAZALI, OGLASILA SE I PORUČILA OVO
Foto: Printscreen

poruka

JUTJUBER PROMENIO POL, PA TREBAO DA VODI EVROVIZIJU KAO ŽENA! Nakon što su je OTKAZALI, OGLASILA SE I PORUČILA OVO

Nki se oglasila na Tviteru i istakla da je neizmerno tužna

Objavljeno:

Ovogodišnja Evrovizija zvanično je otkazana zbog pandemije korona virusa, a tim povodom oglasila se i Niki de Džeger, poznatija kao Niki Tutorijals, holandska jutjuberka koja je trebalo da bude jedna od voditeljki ove manifestacije.

Nki se oglasila na Tviteru i istakla da je neizmerno tužna što se Evrovizija, koja je trebalo da bude od 12. do 16. maja u Roterdamu, ove godine neće održati.

- Teška srca moram da vam saopštim da je Evrovizija 2020 otkazana. U svetu u kome muzika spaja ljude trenutno je najvažnija naša sigurnost. Nadam se da ćemo se videti 2021. godine - poručila je Niki.

Kada je pre nešto više od mesec dana objavila da je trebalo da bude jedna od voditeljki, navela je da joj je to bio veliki san.

- Od trenutka kada je Dankan Lorens pobedio u Tel Avivu, imala sam samo jednu želju: da se uključim u holandsko izdanje Pesme Evrovizije. Kada su mi se krajem prošle godine obratili tim povodom, bila sam izuzetno počastvovana. Stvarno se radujem što ću doživeti ovo jedinstveno iskustvo - rekla je Niki u februaru ove godine.

Niki je, inače, jedna od najvećih svetskih jutjub zvezda, a pod ucenom je priznala da je nekada bila muškarac i da je promenila pol.

Ceo proces promene pola završila je kada je imala 19 godina. Upravo zbog toga što je sa hormonskom terapijom počela rano, njena promena je danas gotovo neprimetna. Zbog toga je javnost bila iznenađena ovim priznanjem.

Niki ima više od 13 miliona pretplatnika na svom Jutjub kanalu, a na Instagramu je prati više od 13,7 miliona ljudi. Šminkala je velike svetske zvezde poput Kim Kardašijan, Džesi Džej i Lejdi Gage.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.