MARIJA ŠERIFOVIĆ POSLALA PORUKU POSLE KOJE JE NASTAO MUK! Oglasila se zbog KORONE, pa nešto BITNO PORUČILA FANOVIMA
Foto: Ana Paunković

poruka

MARIJA ŠERIFOVIĆ POSLALA PORUKU POSLE KOJE JE NASTAO MUK! Oglasila se zbog KORONE, pa nešto BITNO PORUČILA FANOVIMA

Pevačica je bila jasna u svom obraćanju publici

Objavljeno:

Pogubni virus COVID 19 koji je digao na noge čitavu planetu i zbog kojeg je proglašena pandemija, svakim danom odnosi nove žrtve, a javne ličnosti sve više apeluju na ljude da budu odgovorni kako bi umanjili širenje pošasti.

Pridružila im se i Marija Šerifović, koja je pozvala sve na razumevanje, ljudskost i odgovornost prema sebi samima, a time i prema drugima.

foto: Nemanja Nikolić

Pevačica, koja je nedavno održala tri koncerta u sklopu "Druge strane ploče vol.2" u Sava centru i kojoj je korona virus, kao i svima u svetu, poremetio panove te tako uskoro neće moći otići u Ameriku gde uživa da boravi budući da je već godinama na relaciji Beograd - Los Anđeles, oglasila se putem Instagrama i uradila to na svoj način.

- Ok... Daću svojih par meseci je*enoj Coroni. Brinuću se o sebi i ljudima oko sebe. Nosiću masku i rukavice! Praću ruke. Držaću Joku pod ključem. Verica je u karantinu. Ja neću ići nigde. Biću dobar građanin! I to predlažem svima vama! Budite dobri građani da se ovo ludilo što pre završi! - poručila je Marija.

- Ne budete li građani za primer, direktno se zamerate meni, a znate da to nije dobro. (smeh) Onda ja zbog vas necu moći da idem u Ameriku, neću moći u Veneciju na ručak i u Noventa Di Piave po prolećne popuste, neću moći da pevam i usrećujem ljude, neću moći u Španiju na more, neće moći Hak nesmetano da se švrćka i kaki gde poželi, neću moći u Dalmaciju na pršut i vino, neću moći u Bosnu na ćevape, neću moći da igram sa ekipom playstation, Tokyo mi je svakako propao itd. itd.

foto: Printscreen

- Dakle, nadam se da smo se sve fino dogovorili! Budite savesni i dobri građani! Hajde uzdravlje i bez sekiracije! - završila je Marija, jedna od omiljenih i najcenjenijih pevačica u regionu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.