MILAN STANKOVIĆ OPET VREĐA SVOJE FANOVE! Brutalne reči uputio svojim pratiocima, a oni mu UZVRATILI OVAKO
Foto: Printscreen Instagram

oštro

MILAN STANKOVIĆ OPET VREĐA SVOJE FANOVE! Brutalne reči uputio svojim pratiocima, a oni mu UZVRATILI OVAKO

Drugi su komentarisali Stankovićevu novu frizuru

Objavljeno:

Prvo je nakon skoro mesec dana pauze objavio selfi fotografiju zbog koje su usledili mnogi komentari da je previše upotrebljavao popularnu aplikaciju za sređivanje lica na slikama.

Drugi su komentarisali Stankovićevu novu frizuru.

foto: Espreso.co.rs

"Kakav je to friz, majko Milanova", "Šta je, bre, ovo?", "Bolje ti stoji malo čupavo", "Frizura inspirisana Severnom Korejom", samo su neki od komentara koji mogu da se pronađu ispod ove Stankovićeve fotografije.

Međutim, ubrzo je usledila nova fotografija na kojoj Milan pozira sa maskom na licu koja ima logotip prestižnog svetskog brenda, i na taj način se štiti od korona virusa, a komentar jedne devojke svima je privukao pažnju.

- Da li je realno da postoje i markirane maske... Neverovatno na šta ljudi troše pare. Ok je da ko ima para kupuje šta god želi, ali uzalud trošiti pare na masku koja u apoteci košta oko 100 dinara, ne mogu da razumem. Još sad i za maske da se delimo na bogate i siromašne... - napisala je jedna devojka kojoj je zasmetalo ovako Stankovićevo eksponiranje.

foto: Printscreen Instagram

Ali nije prijalo ni Milanu da čita komentare, te se putem "Tvitera" oglasio najpre statusom u kome je naveo da "ko ne voli njega ne zaslužuje da živi", a potom je nastavio da ređa tvitove u kojima je odgovarao na "hejt" komentare.

- Čuj ti da doživiš da te svaka šuša vređa, pa nisam vam ja kriv, ja samo postojim i govorim najbolje o sebi. Ne pitam nikog ništa niti sam došao, ne daj bože, da ovde vodim dijalog. Kakva ste deponija smeća. Moj Tviter je za ljubav i lepo i to je sve. Smetate sa svojim go**ima uklonite se - napisao je Milan, a onda dodao:

- U skladu sa vanrednim stanjem, a kako bismo sačuvali svoje zdravlje od boleština, proglašavam blokiranje hejtom zaraženih profila. Dovoljno pažnje ste dobili na ovoj lajni, 'ajde sad na dugme marš u svoje septičke jame - poručio je pevač.

Osim ovih reči, imao je još toga da kaže na temu "hejtera", te je uputio treći status.

- Ništa lično, ovo blokiranje je za opšte dobro. Internet ,zlostavljanje, sejanje zla i mržnja su otrovni i opasni, a javne ličnosti su najviše na meti tih bolesnika jer kako najlakše bezvredni da daju sebi na važnosti nego pljuvanjem po poznatima. Neka truju sebe - glasio je Stankovićev status.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.