NADEŽDIN I TOMIN SIN NIJE DOBIO IME PO KUČETU! POTRESNA i TUŽNA priča se krije iza ODLUKE da se dete zove LONGO
Foto: Printscreen

ovo je istina

NADEŽDIN I TOMIN SIN NIJE DOBIO IME PO KUČETU! POTRESNA i TUŽNA priča se krije iza ODLUKE da se dete zove LONGO

Rijaliti par se odlučio za neobičan potez!

Objavljeno:

Pevačica Nadežda Biljić porodila se pre pet dana i svom izabraniku, manekenu Tomi Paniću kojeg je upoznala u rijalitiju Zadruga, i kojeg je svojevremeno prijavila zbog nasilja, rodila sina.

foto: Printscreen/ Instagram/ nadezda_biljic_official

Vest o rođenju deteta koje je dobilo ime Longo zapanjila je javnost, potom je Toma za medije otkrio da je par detetu ime dao po - kućnom ljubimcu.

"Tako nam se zvao pas kog smo imali do nedavno. Još nije pravo vreme da otkrijem zašto smo odlučili tako da ga nazovemo," rekao je Toma.

Tog psa su, inače, prodali.

Nadežda je želela da pojasni situaciju i izjavila da je dete dobilo ime po Tominom prijatelju a ne po kučetu:

foto: Printscreen Youtube

- Longo je jedan Tomin prijatelj sa kojim se on družio u Kini. On je obećao tom drugu da ako dobije sina da će nazvati dete po njemu. Nešto se dogodilo tom prijatelju, nećemo sada o tome. Vidim da je narod baš burno reagovao na pomen tog imena. Pričaju kako dajemo ime po kučetu, a ne znaju da je on to hteo i za dete. Nepismeni ljudi, zatucani. To ime je strano, nema ništa loše u tome - izjavila je Biljićeva pre porođaja.

Nadežda je otkrila da neće uskraćivati slobodu svom sinu, već da će on moći bez pritiska da bira čime će se baviti u životu.

- Ja mom detetu neću da branim ništa. Ja ne mogu da znam da l' će on imati neke talente. Svakako neću da dozvolim da se Tomin i moj posao i pojavljivanje u Zadruzi loše odrazi na moje dete - govorila je Nadežda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.