GASTOZ ZAROBLJEN NA TAJLANDU JER NEĆE U IZOLACIJU! Njegovi prijatelji otišli za Srbiju, moli da mu neko DONIRA PARE
Foto: Aleksandar Stojanović

PAKAO

GASTOZ ZAROBLJEN NA TAJLANDU JER NEĆE U IZOLACIJU! Njegovi prijatelji otišli za Srbiju, moli da mu neko DONIRA PARE

Popularni pevač Nenad Marinković Gastoz pre desetak dana otišao je na Tajland sa prijateljima, međutim, odlučio je da tamo ostane da ne bi na nekom aerodromu ostao u karantinu.

Objavljeno:

Naime, kada su njegovi prijatelji, sa kojima je došao, rešili da krenu za Srbiju on je odlučio da tamo ostane narednih mesec ili dva.

Od planiranih nekoliko dana, Nenad Marinković Gastoz je produžio aranžman i ostao još uvek na Tajlandu, dok je njegovo društvo spakovalo kofere i vratilo se u Beograd.

Mnogi fanovi su komentarisali kako će ostati bez novca, no on to sve do danas nije želeo da komentariše. Na svom Instagram storiju poručio je da večeras kreće sa snimanjem uživo videa na popularnoj društvenoj mreži Jutjub gde će njegovi fanovi moći da doniraju novac.

foto: Printscreen Instagram

- Uskoro ćemo da napravimo foru sa Jutjub lajvom, tako da će dole biti donacije - rekao je Gastoz i dodao da će početi da naplaćuje reklame na svom Instagram profilu.

- Ko hoće da ga reklamiram šta god da radi, jedan stori 50 evra, dva dana na zidu da stoji slika 150 evra. Šta god da hoćete da reklamiram, tu sam za vas - rekao je kroz osmeh Marinković.

S obzirom na to da samo put i smeštaj na Tajlandu iznose najmanje 1.110 evra, ne čudi što je pevač pokrenuo ovakvu akciju!

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.